Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 22:53

«Σαρωτική» και στην Πάργα η ΑΕ Πρέβεζας

Τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κατέκτησε η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ένωση επικράτησε εκτός έδρας της «συνονόματής» της, της Πάργας, με σκορ 3-0.

Ο Λαμπρούσης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του στο μισάωρο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Νάτσης, ο οποίος νωρίτερα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει από την άσπρη βούλα του πέναλτι (απέκρουσε ο Σκάρπος).

Η Ένωση Πάργας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Παππάς Ε. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Πρέβεζας, ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, δημιουργώντας και σε αυτό το παιχνίδι αρκετές φάσεις για γκολ. Πλέον το ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πρέβεζα, θα θυμίζει κάτι από τα... πολύ παλιά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσος (Κώτσης – Κάσαρης).

 

ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ: Σκάρπος Η., Ιωάννου Η., Ιωάννου Α. (46' Μητσούλης), Χαλκής, Τσάνος (41' Τζάνης), Παππάς Ε., Πασχοδήμας, Παππάς Σ., Σκάρπος Χ. (65' Ντίτορας), Αθανασίου, Ντάλας.

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κετίκογλου, Πάσχος Δ. (58' Πάσχος Π.), Κώστας (75' Καλαντζής), Κουμπής, Νάτσης, Λαμπρούσης, Πόποτας, Μιφτίου, Λιάσκος, Αρβανίτης (70' Ζέρης Π.), Δαρδαμάνης.