Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 02:51

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες Βόλεϊ!

Με διάθεση για δουλειά και με στόχο να συνεχιστεί με ακόμη καλύτερο τρόπο το έργο των τελευταίων ετών, ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος και ο Αθλητικός Όμιλος Πρέβεζας πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής την επίσημη έναρξη των Ακαδημιών Βόλεϊ για τη νέα χρονιά.

Αθλητές, διοίκηση, προπονητές, γονείς και φίλοι του βόλεϊ έδωσαν το παρών στο Γυμναστήριο του Φόρου και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία με υψηλούς προσωπικούς και αθλητικούς στόχους για όλους τους αθλητές.

IMG 0657 copy

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο υπεύθυνος των ακαδημιών Θεοδόσης Σπαής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τις φιλοδοξίες αλλά και τους στόχους για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας ότι το Δ.Σ. αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

IMG 0661 copy

Ο κ. Σπαής εξέφρασε την πικρία του για την απουσία των τοπικών αρχόντων που είχαν προσκληθεί και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους προκειμένου μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία οι ακαδημίες να λειτουργήσουν απρόσκοπτα παράγοντας όχι μόνο αθλητισμό αλλά και πολιτισμό.

Οι ακαδημίες ανανέωσαν το έμψυχο δυναμικό τους στελεχώνοντας τα τμήματα με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους προπονητές όπως ο Κώστας Σιούλας, ο Γιάννης Πάτσης, ο Νίκος Ρούσσος και ο Χρύσανθος Κυριαζής, ενώ όπως επισήμανε ο κ. Σπαής οι ακαδημίες θα έχουν ξεχωριστές συνεργασίες μέσα στη χρονιά με τα καλλιτεχνικά εργαστήρια της Δώρας Μπέκα και της Κικής Κιδίκογλου, το Κοινωνικό Ιατρείο, το Καρναβαλικό Κομιτάτο αλλά και άλλους τοπικούς φορείς και συλλόγους.

IMG 0663 copy

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Δημήτρης Παρασκευάς ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην έναρξη της σεζόν αλλά και όλους όσοι βοηθούν και ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά, ενώ από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις.

IMG 0678 copy

Έτσι κατά σειρά βραβεύτηκαν η ομάδα των παίδων που βγήκαν πρωταθλητές στην Περιφέρεια της Γ’ ΕΣΠΕΔΕ το 2011, οι αθλητές του Συλλόγου που πέτυχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, Ο Βασίλης Ζήσης και Βασίλης Τσουμάνης που πήραν την πρώτη θέση στους αγώνες Beach Volley κ20 στο Βόλο και ο Δημήτρης Ζήσης που πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

IMG 0669 copy

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι μέσα στη χρονιά θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αλλά και πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν τόσο το ρόλο όσο και το έργο των ακαδημιών με τα μικρά παιδιά.

IMG 0672 copy