Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 21:41

Γιώργος Χριστοδούλου στο www.atpreveza.gr: «Δεν είχα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές»

Σε ένα ποδοσφαιρικό «διαζύγιο», καλό είναι να ακούγονται και οι δύο... διαζευγμένοι. Μόλις η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον -πρώην πλέον- προπονητή της ομάδας Γιώργο Χριστοδούλου, το www.atpreveza.gr, επικοινώνησε με τον «Λούη», ο οποίος έδωσε μια διαφορετική διάσταση στο πως «χώρισαν» οι... δρόμοι των δύο πλευρών.

«Αρχικά να διευκρινίσω πως δεν πρόκειται για παραίτηση ή λύση συνεργασίας. Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά η απόλυσή μου, η οποία όπως ενημερώθηκα ήταν ομόφωνη απόφαση όλων των μελών της διοίκησης. Οπότε αφού όλοι ήθελαν να φύγω... ».

Σε ερώτησή μας για το αν τυχόν υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του με κάποιους ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Χριστοδούλου, ανέφερε: «Να ξέρουν οι φίλαθλοι της Πρέβεζας, πως εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές. Δεν διέβλεπα τουλάχιστον εγώ κάποιο τέτοιο θέμα στα αποδυτήρια. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε με τους ποδοσφαιριστές και τη συνεργασία που είχα μαζί τους, στο διάστημα που ήμουν στην ομάδα ως προπονητής. Αρκετά από τα παιδιά μάλιστα επικοινώνησαν μαζί μου μόλις έγινε γνωστό πως δε θα συνεχίσω, καθώς δεν πίστευαν ότι υπήρξε μια τέτοια αρνητική εξέλιξη».

Αναφορικά με την αιτιολογία της διοίκησης για διαφορά στη φιλοσοφία, τόνισε: «Προσωπικά πίστευα πολύ στην ομάδα και στο πού μπορεί να φτάσει, με σκληρή δουλειά. Σιγά-σιγά μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Ήδη στα πρώτα τρία ματς είχαμε δείξει κάποια πράγματα. Ήμασταν άλλωστε στην πρώτη θέση».

Οι σχέσεις πάντως ΠΑΣ Πρέβεζα και Χριστοδούλου, μπορεί να διαταράχθηκαν, ωστόσο είναι δύσκολο να τερματιστούν, όπως χαρακτηριστικά μας εξηγεί η πάλαι ποτέ σημαία του ΠΑΣ Πρέβεζα: «Έχω ζήσει τα αποδυτήρια του ΠΑΣ Πρέβεζα σαν παίκτης, για περίπου 15 χρόνια. Την ομάδα την αγαπάω και εύχομαι στα παιδιά να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα και να φτάσει ο ΠΑΣ εκεί που του αξίζει. Φυσικά κι εγώ ήθελα να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και πίστευα ότι μπορώ να προσφέρω πολλά, ωστόσο καμιά φορά η ζωή τα φέρνει διαφορετικά. Εγώ θα στηρίζω την προσπάθεια των παιδιών και θα την παρακολουθώ από κοντά».

Διαβάστε επίσης

Γκρίνια, παρά την πρωτιά στον ΠΑΣ Πρέβεζα... - Λύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Χριστοδούλου

 

 

Στο «ψάξιμο» για προπονητή

 

Από σήμερα οι διοικούντες τον ΠΑΣ Πρέβεζα, βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Το Σάββατο, αν δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης, στον πάγκο πιθανότατα θα καθίσει ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργο Νίτσας. Κάποια πρώτα ονόματα ήδη έχουν ακουστεί, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση.

Οπότε από αύριο, ίσως υπάρχει στο θέμα «προπονητής» κάποια σημαντική εξέλιξη.