Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 02:03

Διαμαρτύρονται οι Παλαίμαχοι του ΠΑΣ Πρέβεζα για μη παραχώρηση του δημοτικού σταδίου

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε στη Δημοτική Αρχή Πρέβεζας, ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς αιτήθηκε την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου για διεξαγωγή φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων της Αναγέννησης Άρτας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Φραγκούλης, αρνήθηκε.

Η επιστολή αναλυτικά αναφέρει:

 

«Προς τη Δημοτική Αρχή Πρέβεζας

 

Πρέβεζα, 10/10/2012

 

Σας γνωρίζουμε πως ενώ ο Σύλλογος Παλαιμάχων «ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ» με αίτησή του είχε ζητήσει την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου για διεξαγωγή φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ για την 10η Οκτωβρίου 2012, πληροφορηθήκαμε με λύπη απ' τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κ. Φραγκούλη τη μη παραχώρηση του σταδίου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον Σύλλογο όσο και για τα μέλη. Συμπληρωματικά αναφέρουμε πως ο Σύλλογός μας δεν χρησιμοποιεί το γήπεδο παρά δυο - τρεις φορές μόνο το χρόνο τη στιγμή που σε άλλους νομούς τα στάδια παραχωρούνται από τις αρμόδιες αρχές ακόμα και για εβδομαδιαίες προπονήσεις.

 

Η ενέργεια αυτή δεικνύει έλλειψη σεβασμού και εκτίμησης από πλευράς υπευθύνων προς το Σύλλογό μας που ως γνωστόν αποτελείται από καταξιωμένα κοινωνικά και επαγγελματικά άτομα με μεγάλη προσφορά στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και την πόλη και θα έπρεπε γι' αυτό να τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης.

 

Με εκτίμηση,

 

 

Δ.Σ. Συλλόγου Παλαιμάχων ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

 

 

Ο πρόεδρος                                                          Ο γραμματέας

Σωτήριος Σιάνης                                            Κυριάκος Παναγιωτίδης».

 

 

Η άποψη του κ. Φραγκούλη

grafeio 

 

Το www.atpreveza.gr επικοινώνησε με τον κ. Φραγκούλη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως αρνήθηκε την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου, επειδή το τερέν δεν «σηκώνει» πολλά παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος θα υποστεί βλάβες. Ενημέρωσε τους παλαιμάχους πως ούτε ο ΠΑΣ Πρέβεζα ή η Ένωση δεν χρησιμοποιούν το κεντρικό τερέν μεσοβδόμαδα, παρά μόνο για τους αγώνες του Σαββάτου.

Επισήμανε -όπως μας ανέφερε ο Αντιδήμαρχος- πως αν ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρηθεί το στάδιο, ενώ πρότεινε στους παλαιμάχους να κάνουν ένα «άνοιγμα» στον υπόλοιπο Νομό, με το να αγωνιστούν στο Λούρο ή σε άλλο γήπεδο του Νομού Πρέβεζας.