Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 01:47

«Έκλεισαν» γυμναστή στον ΠΑΣ Πρέβεζα – Ξεκίνησαν οι επαφές για νέο προπονητή

Γυρίζουν «σελίδα» από σήμερα στον ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, μετά και το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Χριστοδούλου.

Από τους διοικούντες ενημερώθηκαν οι αρχηγοί της ομάδας, όπως επίσης ενημερώθηκαν και για το γεγονός ότι ο τεχνικός των ακαδημιών του ΠΑΣ Πρέβεζα, Παναγιώτης Καραμούτσιος θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Ο νέος γυμναστής των «κιτρινόμαυρων» είχε και την ευθύνη της χθεσινής προπόνησης. Προσωρινά θα εκτελεί και χρέη τεχνικού, μέχρι η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα να έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Χριστοδούλου, κάτι που σημαίνει πως ο Καραμούτσιος πιθανότατα θα καθίσει στον πάγκο στο ματς με τους Σφακιώτες.

Στη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, θεωρούν ότι αυτή είναι μία κίνηση που θα βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και παράλληλα είναι μία «ψήφος εμπιστοσύνης» στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Όσον αφορά τη φιλοσοφία πάνω στην οποία θα «χτιστεί» η ομάδα και η οποία αποτέλεσε και την αιτία του «διαζυγίου» με τον Γιώργο Χριστοδούλου -όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση- τα μέλη της διοίκησης τονίζουν ότι στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας, που θα βασίζεται σε ένα ενεργό ρόστερ 20-22 παικτών και όχι σε ένα «μικρό» ρόστερ 12-13 παικτών. Με αυτό το σκεπτικό θα «κινηθεί» ο ΠΑΣ και πάντα με παίκτες από το Νομό Πρέβεζας για να «χτιστεί» μια ομάδα που θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από χθες ξεκίνησαν επίσης και οι επαφές για την ανεύρεση νέου προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, έχει ήδη πραγματοποιηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με έναν έμπειρο τεχνικό, το όνομα του οποίου δεν είναι άγνωστο στους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα προχωρήσει αυτή η επαφή, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με... αποδείξεις και ονόματα.