Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 18:28

Δημουλιάς: «Στην άκρη ακόμη και οι τραυματισμοί, όταν φοράμε τη φανέλα της Πρέβεζας» - Τι δήλωσαν Νίτσας, Κατηφόρης και Καταγής στο www.atpreveza.gr

Το www.atpreveza.gr βρέθηκε στην αναμέτρηση ΑΟ Καλαμιτσίου-ΠΑΣ Πρέβεζα και κατέγραψε τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Δείτε παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις των Γιώργου Νίτσα, Κώστα Δημουλιά, Γιώργου Κατηφόρη και Λάμπρου Καταγή, μετά το τέλος του ντέρμπι. Ξεχώρισαν οι δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣ Πρέβεζα, Κώστα Δημουλιά, ο οποίος έκανε και κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της πόλης, να αγκαλιάσει την ομάδα.

  

 

Κώστας Δημουλιάς: «Όταν φοράμε τη φανέλα της Πρέβεζας, είναι μεγάλο το βάρος»

 IMG 5341copy

Ο Κώστας Δημουλιάς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Θέλαμε μόνο να κερδίσουμε. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλό μας. Δεν κάναμε γκολ όμως τις ευκαιρίες μας. Είμαστε πικραμένοι. Αλλά το ποδόσφαιρο αυτό είναι! Όλα τα παιδιά ανταπεξήλθαν στις ανάγκες του αγώνα. Είχαμε και τη μεγάλη ατυχία με το Νίκο Μπόμπορη. Και 'γω ήμουν τραυματίας και άλλα παιδιά. Όταν φοράμε τη φανέλα της Πρέβεζας, είναι μεγάλο το βάρος και πρέπει να αφήνουμε ακόμη και αυτά τα προβλήματα που έχουμε στην άκρη και να παίζουμε για την ομάδα και τη φανέλα της».

Αναφορικά με την εκτίμησή του για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημουλιάς τόνισε: «Εμείς σε κάθε ματς ξεχωριστά θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καθήκον μας, να κερδίζουμε και από 'κει και πέρα δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι».

Ο αρχηγός του ΠΑΣ πραγματοποίησε και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να την αγκαλιάσει: «Όλοι μας έλεγαν στην Πρέβεζα πως θα ακολουθήσουν την ομάδα, θα είναι δίπλα μας. Μας άρεσε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Όλη την εβδομάδα ακούγονταν διάφορα για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν μας φοβίζουν εμάς αυτά. Ο κόσμος της Πρέβεζας πρέπει να είναι πάντα κοντά και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα πέρασε μεγάλη περιπέτεια. Σιγά-σιγά ο κόσμος την αγκαλιάζει και πάλι».

 

 

Γιώργος Νίτσας: «Ήρθαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε η ομάδα που θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα»

 IMG 5382copy

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιώργος Νίτσας από την πλευρά του ανέφερε: «Επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες. Εμείς ήρθαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε η ομάδα που θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα, θέλει να ανέβει κατηγορία. Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο τυχεροί, ίσως το σκορ να ήταν υπέρ μας. Οι παίκτες μου συνδυάστηκαν καλά και δημιούργησαν ευκαιρίες, δυστυχώς όμως στην τελική προσπάθεια δεν πετύχαμε το στόχο μας.

Το ματς στιγματίστηκε και από τον τραυματισμό του τερματοφύλακά μας, σε μία φάση την οποία προφανώς δεν πρόσεξε ο διαιτητής. Είναι απαράδεκτο, ένας παίκτης να χτυπάει άλλον παίκτη εκτός φάσης, εγκληματικά».

Ευχαρίστησε ακόμη το Καλαμίτσι για τη φιλοξενία.

 

 

Γιώργος Κατηφόρης: «Σκοπός μας δεν είναι το πρωτάθλημα»

 IMG 5387 copy

Ο προπονητής του ΑΟ Καλαμιτσίου, Γιώργος Κατηφόρης, υποστήριξε: «Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η Πρέβεζα έχει μερικούς παίκτες πιο έμπειρους. Προηγηθήκαμε εμείς, αλλά ισοφαριστήκαμε γρήγορα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Έγινε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Θεωρώ πως είναι δίκαιη η ισοπαλία. Σκοπός μας δεν είναι το πρωτάθλημα. Θα πάμε παιχνίδι-παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό. Όπως είπα και πριν η Πρέβεζα είναι πιο ιστορική ομάδα».

Για τη φάση της αποβολής του είπε μεταξύ άλλων: «Έκανα μία σύσταση στο διαιτητή. Νομίζω πως ο διαιτητής έκανε μέτρια σφυρίγματα»

 

 

Λάμπρος Καταγής: «Πιστεύω ότι θα πάμε βαθμό-βαθμό μέχρι το τέλος»

 IMG 5321copy

Ο ποδοσφαιριστής του Καλαμιτσίου Λάμπρος Καταγής, τόνισε: «Πιστεύω ότι θα πάμε βαθμό-βαθμό μέχρι το τέλος. Ποδόσφαιρο είναι και θα δούμε. Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι. Προηγηθήκαμε και ισοφαριστήκαμε γρήγορα. Στη συνέχεα ήταν πολλές οι δυνατές μονομαχίες. Καλή συνέχεια και στην Πρέβεζα».