Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 23:17

«Κινείται» μεταγραφικά ο Αχέρων Καναλακίου - «Νηνεμία» στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, ο Αχέρων Καναλακίου ήδη ετοιμάζει το σχεδιασμό του εν όψει της νέας σεζόν, ώστε να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, παράγοντες της ομάδας του Φαναρίου πλησίασαν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Πρέβεζα, Μπάμπη Βάλβη, με σκοπό να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι παράγοντες του Αχέροντα έχουν πράξει το ίδιο και με άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, ώστε να ενισχυθούν αγωνιστικά.

IMG 9387

Στο μεταξύ στο «στρατόπεδο» της Πρέβεζας επικρατεί «νηνεμία», αναφορικά με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Θα συνεδριάσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το ΔΣ, για να πάρει σημαντικές αποφάσεις, ενώ σε διαδικασία ρύθμισης βρίσκονται και οικονομικές οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Βασίλης Μάρκος και ο Κώστας Δημουλιάς μάλιστα, προχώρησαν σε διακανονισμό, χαρίζοντας ένα μέρος των χρημάτων που είχαν συμφωνήσει να λάβουν, στη διοίκηση, ώστε να πληρωθούν κι άλλοι ποδσφαιριστές. Η διοίκηση έχει εγγυηθεί στους παίκτες πως θα τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση όπως και σε όλες ισχύει το «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό».

Τα δεδομένα πάντως εν όψει και της νέας σεζόν σε όλα τα επίπεδα αλλάζουν, καθώς πλέον η ομάδα βρίσκεται στη Γ' Εθνική.