Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 02:20

Τα 'πανε και προχωρούν στον ΠΑΣ Πρέβεζα...

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 (ακόμη και εκείνων που δήλωσαν παραίτηση), ώστε να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά, εν όψει των αυξημένων απαιτήσεων της ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται πλέον στη Γ' Εθνική.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα... ντεσιμπέλ της έντασης ανέβηκαν πολλές φορές, καθώς οι δύο «πόλοι» που έχουν σχηματιστεί (Πετρόπουλος/Κίστης – Νίτσας/Κυπριωτέλης), είχαν πολλά πράγματα να συζητήσουν και σε πολλά επίπεδα. Αυτό που μετράει είναι η ουσία. Και η ουσία για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, εν όψει της ποδοσφαιρικής σεζόν 2013/14, είναι πως ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης είχαμε μία ανατροπή δεδομένων.
Το ΔΣ κατέληξε πως θα γίνει σταδιακά αντικατάσταση μελών (Αμάραντος, Νίτσας, Κυπριωτέλης, Μερισιώτης έχουν αποχωρήσει, υποβάλλοντας είτε γραπτή είτε προφορική παραίτηση) και το νέο ΔΣ που θα προκύψει -προφανώς άμεσα- θα αναλάβει να τρέξει όλες τις διαδικασίες με Πρόεδρο τον Θοδωρή Πετρόπουλο. Ο νυν Πρόεδρος του ΠΑΣ, θα αναλάβει να δώσει λύσεις στα ζητήματα, να βρει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο ΔΣ και να προχωρήσει, καθώς ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επείγει.
Από 'κει και πέρα θα ορίσει -όποτε κρίνει αναγκαίο- και την ανοικτή γενική-λαϊκή συνέλευση.
Ακόμη ένα ζήτημα που έχει απομείνει ως εκκρεμότητα είναι η τροποποίηση του καταστατικού και η αλλαγή και στα χαρτιά του ονόματος της ομάδας. Πρέπει να κινηθεί η διαδικασία, ώστε η ομάδα να ονομαστεί και με τη... βούλα, Παμπρεβεζάνικος Αθλητικός Σύλλογος «Πρέβεζα».