Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 15:51

Συνεχίζεται το PREVEZA CUP 2013-Την Κυριακή οι τελικοί

Την Κυριακή με τους τελικούς αγοριών και κοριτσιών θα γίνουν στις 6 το απόγευμα ολοκληρώνονται οι αγώνες τένις για το Preveza cup 2013.

Ο Διευθυντής Αγώνων του PREVEZA CUP 2013 κ. Τάκης Παππάς στην ομιλία του για το καλωσόρισμα στους αθλητές και συνοδούς αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του βαθμολογούμενου πρωταθλήματος που γίνεται στην Πρέβεζα σημειώνοντας ότι η Belinda Bencic από την Ελβετία, νικήτρια του φετινού ROLAND GARROS juniors και φιναλίστ στο WIMBLEDON 2013 juniors πριν 5 χρόνια αγωνίστηκε στην Πρέβεζα στο PREVEZA EUROPEAN CUP ,ακόμη ο Γάλλος BENNETEAU JULIEN professional tennis player καθώς και ο Ισπανός Διαιτητής ENRICO MOLINA.

DSCN2839

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι πρώην αθλητές του ομίλου της Πρέβεζας ασκούν το επάγγελμα του προπονητή τένις με το αντίστοιχο πτυχίο και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι ο χώρος εντός και εκτός του αθλητικού κέντρου (πισίνα - basket -τένις) έχει βελτιωθεί και ευπρεπιστεί. Ισχύει πλέον το «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» είπε Μίλησε για την συνεργασία με τους υπεύθυνους του Δήμου αλλά και την καθοριστική συμνολή των εθελοντών ήταν για την ποιότητα, την ποσότητα και τον χρόνο περαίωσης.

DSCN2865

Ενδεικτικά ανέφερε ότι εθελόντριες κυρίες όπως Παπαγιαννίδη Ελένη, Χριστοδούλου Ντίνα και εθελοντές πρώην παίχτες του τένις ή γονείς π.χ. Γκίζας Β. και γιος, Τζώρτζης Γ., Θόδωρος Πιέτας, Παππάς Αναστάσης συνεισφέρανε με την προσωπική τους εργασία. Από τις 7:30 το πρωί ως αργά το βράδυ η Κατερίνα Τσούτση και Όλγα Παππά εξυπηρετούν τους αθλητές στο κυλικείο.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά μεγάλο κομμάτι των εργασιών έγινε από τον Δήμο με ανάθεση σε εμπειροτέχνες ή εργάτες ενώ τα τρία γήπεδα τα φρόντισε ο όμιλος .

Στο εναρκτήριο party σε εκατοντάδες φιλοξενούμενους και ντόπιους διανεμίθησαν σάντουιτς, κρουασάν, αναψυκτικά υπό τους ήχους της μουσικής και την δεξιοτεχνία του d.j.

Τέλος ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου αλλά και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκανδρος Καχριμάνης.