Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 22:17

«Καυτή πατάτα» η Προεδρία στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Μετά την δήλωση του Θοδωρή Πετρόπουλου, πως δε θα είναι στην προεδρία του ΠΑΣ Πρέβεζα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η καρέκλα του Προέδρου στο ΔΣ του σωματείου, μοιάζει με «καυτή πατάτα» για όλους, όσοι ασχολούνται πιο ενεργά με τα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων».

Αναζητείται το πρόσωπο που θα αναλάβει και θα στελεχώσει το νέο διοικητικό σχήμα, πέρα από το εξαιρετικά σημαντικό οικονομικό κομμάτι της διαμόρφωσης του μπάτζετ.

Όσοι πάντως θεωρούσαν πως η ένταση, που επικρατούσε επί μήνες, ανάμεσα στους «πόλους» του πρώην ΔΣ, θα έφερνε ένταση και στην ανοικτή-λαϊκή συνέλευση της Τετάρτης, διαψεύστηκαν πανηγυρικά, καθώς όλα ήταν ήρεμα στο χώρο της πρώην λαϊκής αγοράς. Θα υπάρξει η ίδια σύμπνοια και τη Δευτέρα, ώστε να βρεθεί η τελική λύση; Οι στιγμές αναμφίβολα είναι κρίσιμες και η Δευτέρα είναι μέρα ευθύνης…

Οι ευθύνες και για τα καλά και για τα... στραβά, έχουν ονοματεπώνυμα, πρέπει να αποδοθούν, αλλά όλα αυτά μπαίνουν πλέον στη άκρη. Το διακύβευμα -για να είμαστε ξεκάθαροι- είναι η ίδια η ύπαρξη του σωματείου και μπροστά σε αυτό όλα τα υπόλοιπα θεωρούνται δευτερεύοντα.