Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 15:31

Συνεχείς διεργασίες για τη σωτηρία του ΠΑΣ – Ψάχνει «συμπαίκτες» ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Η κατάσταση στα διοικητικά του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 έχει φτάσει σε πλήρες αδιέξοδο αυτή τη στιγμή και άπαντες προσβλέπουν στην συνέλευση της Δευτέρας (8.30μ.μ.), μήπως και βρεθεί «φως» στην άκρη του… τούνελ. Συνέλευση στην οποία το διοικητικό σχήμα καλεί όλες τις αρχές και τους φορείς του τόπου, ώστε να επιτευχθεί η… σωτηρία ουσιαστικά του σωματείου.

Ωστόσο η ομάδα αυτή έχει πλάι της και ανθρώπους που δε θέλουν να αφήσουν το «καράβι» να… βουλιάξει αμαχητί… Τις τελευταίες ώρες ο Τάσος Αμάραντος, στον οποίον άλλωστε προτάθηκε και η θέση του Προέδρου, σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, έχει ξεκινήσει επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης και αναζητά «συμπαίκτες» σε μια νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και να στηριχθεί σε στέρεες βάσεις. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει δημόσια ο ίδιος, μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος. Χρειάζεται «συμπαίκτες». Και απομένει να φανεί αν δίπλα του θα συσπειρωθούν παράγοντες, ώστε να δημιουργηθεί ένα σχήμα, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Τάσος Αμάραντος, που θα «τρέξει» όλα τα θέματα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό «φως» φαίνεται από αυτή την κίνηση. Κάποιες πληροφορίες που θέλουν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» να κινείται προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός γκρουπ, που θα αναλάβει να καλύψει το διοικητικό κενό, απομένει να δούμε τη Δευτέρα αν θα έχουν κάποια βάση.

Η Δευτέρα είναι μέρα ευθύνης για το μέλλον του ΠΑΣ Πρέβεζα. Στη συνέλευση πρέπει όλα να ειπωθούν με… ανοικτά χαρτιά, ώστε να γνωρίζει και το φίλαθλο κοινό, που αγαπά την ομάδα, πρόσωπα και πράγματα.