Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 22:21

Προχωρά ο σχεδιασμός του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα παίξει η Νικόπολη και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, επιβεβαίωσε η συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας που έγινε την Πέμπτη. Ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν προχωρά, με τον προπονητή του σωματείου Νεκτάριο Βαβέτση να συμπληρώνει το «παζλ» του ρόστερ μέρα με την ημέρα, εν όψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο Χρήστος Μπάλλας, έπειτα από δύο χρόνια δανεισμού του σε Λευκάδα και ΑΟ Αγρινίου, θα φορέσει φέτος τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων», ενώ και ο γκαρντ της Βόνιτσας (έχει αγωνιστεί σε Νικόπολη, Κεφαλονιά, Πανερυθραϊκό, ΓΕ Αγρινίου, Χολαργό), Διονύσης Κακιούζης θα ενταχθεί στο ρόστερ της Νικόπολης.

Παράλληλα θα ενισχύσουν το σωματείο οι Σπύρος Μπάκος και Θωμάς Σκανδάλης.

Στον σχεδιασμό της Νικόπολης βρίσκεται και η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με ένα 4άρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προταθεί από ομάδες της Βορείου Ελλάδος 3-4 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, τις οποίες θα εξετάσει προσεκτικά ο κόουτς Νεκτάριος Βαβέτσης, για να δώσει το «ΟΚ» για να αποκτηθεί κάποιος ή να τις απορρίψει.

Επαφή έχει γίνει και με τον Κώστα Γεωργούλα του ΑΟ Αγρινίου, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο νέο δεδομένο στην περίπτωση αυτή.

Την φετινή προσπάθεια της Νικόπολης για άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, δε θα ενισχύσουν ο Σπύρος Μπουτόπουλος, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Αναγέννηση Φλόγας (είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη) και ο Μιχάλης Παπαμιχάλης, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Βόνιτσα.