Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 23:33

Εγκρίθηκε και από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας η τοποθέτηση χλοοτάπητα στον Άγιο Θωμά

Ένα σημαντικό «βήμα» για την αναβάθμιση των ποδοσφαιρικών χώρων στο Δήμο Πρέβεζας, έγινε την Δευτέρα, καθώς το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την προμήθεια και τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Αγίου Θωμά. Στο θέμα είχε αναφερθεί το www.atpreveza.gr πριν από λίγες ημέρες (διαβάστε: Το γήπεδο του Αγίου Θωμά θα αποκτήσει χλοοτάπητα).

Το έργο θα κοστίσει περίπου 175.000 ευρώ και θα δώσει τη δυνατότητα σε αρκετές ομάδες εντός των ορίων της πόλης της Πρέβεζας να βρουν «φιλοξενία». Ήδη φέτος είχε δημιουργηθεί ζήτημα το καλοκαίρι, καθώς ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Άρης Πρέβεζας και η ΑΕ Πρέβεζας ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το «Αθανασία Τσουμελέκα» και αναγκαστικά ο Άρης χρησιμοποίησε ως έδρα του το γήπεδο του Λούρου.

Εν όψει της έναρξης των φετινών πρωταθλημάτων, ήδη η Ένωση Πρέβεζας σε συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Χρήστο Μπαϊλη εκδήλωσε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Αγίου Θωμά ως έδρα και στο διάστημα που θα γίνονται εργασίες να αγωνιστεί ως γηπεδούχος στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, τέθηκε και το ζήτημα συντήρησης του αθλητικού κέντρου του Ζαλόγγου, καθώς ο πλαστικός του χλοοτάπητας παρουσιάζει προβλήματα.