Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 16:20

Διπλό «χτύπημα» επιχειρεί η ΑΕ Μεσολογγίου με Μάρκο, Χαϊδάκη (pics)

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕ Μεσολογγίου για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, Βασίλη Μάρκου και Σπύρου Χαϊδάκη.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες «κρούσεις» στον αμυντικό και των μεσοεπιθετικό των «κιτρινόμαυρων», για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους, ενώ, όπως προκύπτει απο το ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον μέσα στις επόμενες 15 ημέρες ενδέχεται να πάρει και τη μορφή επίσημης πρότασης. 
Εφόσον δεν παραμείνουν τελικά στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Μάρκος και ο Χαϊδάκης, στο Μεσολόγγι θα βρουν έναν... παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ΑΕ Μεσολογγίου, στην παρουσία της στη Γ' Εθνική Κατηγορία.
xaidakis
Είναι λογικό, όσο διαρκεί το καλοκαίρι, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα να δέχονται προτάσεις από άλλες ομάδες, καθώς πέτυχαν πέρυσι την άνοδο και τράβηξαν αρκετά «βλέμματα». Το νέο ΔΣ της ομάδας, που προέκυψε από την τελευταία ανοικτή/λαϊκή συνέλευση, από την πλευρά του, ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή, καθώς σύντομα θα μπει μπροστά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Παρ' όλα αυτά και οι παίκτες αισθάνονται ανασφάλεια για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον... Κάτι τέτοιο μάλιστα εκφράστηκε δημόσια στη συνέλευση από τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Δημουλιά.
Όπως έχουμε πει πάντως και στο παρελθόν, σε ανάλογες περιπτώσεις, υπάρχει απόσταση από το να δεχθεί ένας παίκτης μια πρόταση, μέχρι να αλλάξει σωματείο. Οψόμεθα...