Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 16:36

«Κλείνει» Τσιφλίδη ο ΠΑΣ Πρέβεζα – «Ψάχνεται» για τερματοφύλακα

Συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις η προετοιμασία του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 (την Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό), ενώ παράλληλα γίνονται κινήσεις στο μεταγραφικό «μέτωπο», ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ κοντά στο να «κλείσουν» τη μεταγραφή του Χρήστου Τσιφλίδη (34 ετών, αμυντικός μέσος), που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Φιλοθέη Άρτας (ενδιαφέρον έχει δείξει και η Αναγέννηση Άρτας).

Αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα, οι συζητήσεις με γκολκίπερ που αγωνιζόταν σε ομάδα Β' Εθνικής, είναι σε προχωρημένο στάδιο και στις αρχές της εβδομάδας θα υπάρξει θετική η αρνητική εξέλιξη. Απρόοπτη εξέλιξη υπήρξε στο θέμα του Τρανουλίδη. Ενώ ο νεαρός γκολκίπερ είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο Θοδωρή Πετρόπουλο, πως θα ενσωματωθεί στην ομάδα, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Παράλληλα για τους παίκτες που δοκιμάζονται από τον τεχνικό του ΠΑΣ Πρέβεζα Θωμά Βασιλειάδη, μέχρι τα μέσα τις ερχόμενης εβδομάδας, θα έχουν βγει συμπεράσματα από το τεχνικό τιμ για το αν θα παραμείνουν ή όχι στο σωματείο.