Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 22:43

«Τσεκάρουν» Σαμολαδά – Έκπληξη με «Γερμανό» στον ΠΑΣ Πρέβεζα – Φιλικό ματς με την Κέρκυρα (pics+vid)

Συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις η προετοιμασία του ΠΑΣ Πρέβεζα, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι αρκετά «άχαρη» για κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς περιλαμβάνει «βαρύ» πρόγραμμα, ωστόσο η προπόνηση με μπάλα από το Θωμά Βασιλειάδη, δείχνει να «σπάει» τη μονοτονία. Διαφορετικό «χρώμα» δίνει στην προετοιμασία και το τρέξιμο στο Μονολίθι που συνήθως πραγματοποιείται τα πρωινά.

Σταδιακά η ομάδα θα μπει στο στάδιο των φιλικών παιχνιδιών και την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, σε ένα δυνατό τεστ. Εμβόλιμα ο ΠΑΣ κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει σε ένα προπονητικό δίτερμα και μία ομάδα από την περιοχή μας.

Όσον αφορά το μεταγραφικό «μέτωπο», οι «κιτρινόμαυροι» τσεκάρουν αρκετές περιπτώσεις, ώστε να συμπληρώσουν το ρόστερ τους ποιοτικά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι περιπτώσεις δοκιμών είναι αρκετές, ωστόσο το τεχνικό τιμ έχει ξεχωρίσει 2 ποδοσφαιριστές, που έχουν αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Ο λόγος για τον (φωτογραφία κεντρική από την προπόνηση του ΠΑΣ), 20χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Σαμολαδά, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εθνικό Γαζώρου Σερρών (Β' Εθνική) και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι το «δίδυμο» τερματοφυλάκων μαζί με τον Δημήτρη Πανούση.

germanos1

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που είναι στα υπ' όψη και συγκεντρώνει πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα είναι ο 19χρονος αμυντικός Χρήστος Τζιοδούρης (1.84 ύψος), ο οποίος είναι γεννημένος στην Κολωνία (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Bonner-sc U19, FC Viktoria Köln U19, Bergisch Gladbach 09 – Junior/ στη φωτογραφία ανακόπτει τον αντίπαλό του με τάκλιν).

Στην επίθεση η παρουσία του Νίκου Μπόμπορη στις προπονήσεις είναι ένα θετικό «σημάδι» πως ίσως υπάρξει συνεργασία, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Χρήστο Τσιφλίδη.

Στον ΠΑΣ Πρέβεζα πάντως κινούνται στο «μεταγραφικό πεδίο», ώστε να συμπληρώσουν το ρόστερ τους.

 

Γραφεία και Μπουτίκ

 

Παράλληλα, η διοίκηση έχει ήδη «κλείσει» γραφεία, που θα λειτουργούν και ως μπουτίκ του συλλόγου σε κεντρικό σημείο της πόλης (Λεωφόρος Ειρήνης), ενώ γίνονται κινήσεις σε επίπεδο marketing και δημοσίων σχέσεων (επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη).