Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 15:24

«Έκλεισε» και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο Αχέρων Καναλακίου (photo)

Συνεχίζοντας την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου μέσου, Δημήτρη Παπαδόπουλου, που αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας (Γ΄ΕΘΝΙΚΗ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αχέρων έχει ήδη ενισχυθεί με τον Δημήτρη Σκαμνέλο, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Πρέβεζα, τον έμπειρο τερματοφύλακα Τιμολέων Μπάμπη, τον αμυντικό μέσο Γιώργο Παπαδόπουλο (την περασμένη σεζόν πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ΄Εθνική με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού).

thesrpotia

Αποκτήθηκαν επίσης οι: Στέφανος Κώστας (23 ετών- δεξιός μπακ) από τον Α.Ο. Καναλίου, Δημήτρης Τσουγκάρης (27 ετών - αριστερός χαφ) από τη Δόξα Γαρδικίου, Ισμέτ Κόφσα (23 ετών - επιθετικός) από τα Τζουμέρκα και Χρήστος Τζίμας (30 ετών - επιθετικός χαφ) από την Αναγέννηση Αχερουσίας.

Επίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη Πρέβεζας, Μανώλης Μουζάκης (19 ετών - δεξιός χαφ) και Στέφανος Καραπιπέρης (21 ετών - τερματοφύλακας), όπως και ο Γιάννης Μιρτάι (19 ετών – δεξιός μπακ) της Αναγέννησης Αχερουσίας, πλέον θεωρούνται επίσημα ποδοσφαιριστές του Αχέροντα.