Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 22:54

Στην Πρέβεζα έρχεται ο Αρμάντο Φουτσίνι - «Τεστ» στην Κέρκυρα για άλλους 4

Περίπτωση-έκπληξη εξετάζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς το Σάββατο θα βρίσκεται στην πόλη μας ο Αρμάντο Φουτσίνι. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Καμερούν, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, θα πάρει μέρος και στο φιλικό ματς των «κιτρινόμαυρων» με την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων (Κυριακή).

Πρόκειται αναμφίβολα για όνομα-κράχτη για την ομάδα της Πρέβεζας, ωστόσο ο Φουτσίνι βαδίζει στο 38ο έτος της ηλικίας του και θα πρέπει ο Θωμάς Βασιλειάδης να τσεκάρει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, σε τι κατάσταση είναι ο ποδοσφαιριστής, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες επιπέδου Α' Εθνικής και σε διάφορα πρωταθλήματα, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Κόπα Άφρικα του 2006. Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Καλλιθέας.

6186533 orig

Στην Πρέβεζα θα βρεθούν το Σάββατο ακόμη δύο αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, με γαλλικό διαβατήριο, οι οποίοι θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού επιτελείου, όπως και δυο γηγενείς παίκτες.

Εξελίξεις αναμένονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και με τους Σαμολαδά, Τζιοδούρη και Τσιφλίδη (διαβάστε: «Τσεκάρουν» Σαμολαδά – Έκπληξη με «Γερμανό» στον ΠΑΣ Πρέβεζα – Φιλικό ματς με την Κέρκυρα), ενώ φιλικό ματς με την Κέρκυρα θα δώσει ο ΠΑΣ Πρέβεζα και στο «Αθανασία Τσουμελέκα» στις 11 Σεπτεμβρίου.

8864138 orig