Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 11:27

«Μπάχαλο» με το γήπεδο της Πρέβεζας – Θοδωρής Πετρόπουλος: «Ντροπή, να φέρονται έτσι στην ομάδα της πόλης»

Μία σοβαρή βλάβη στο συστημα ύδρευσης στο γήπεδο της Κέρκυρας, ήταν η αιτία να διεξαχθεί το φιλικό ματς ΠΑΣ Πρέβεζα-Κέρκυρα στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο «Αθανασία Τσουμελέκα». Λίγο πριν τη σέντρα ωστόσο, η αναμέτρηση μοιάζει να είναι στον... αέρα, καθώς όπως καταγγέλλει ο Πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Θοδωρής Πετρόπουλος, δεν δίνεται άδεια στην ομάδα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο.

Σε δηλώσεις του στο www.atpreveza.gr, ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε: «Ντροπή, να φέρονται έτσι στην ομάδα της πόλης. Είναι απαράδεκτο και πρωτοφανές, πριν από ένα φιλικό ματς, με μία ομάδα, όπως η Κέρκυρα με συμμετοχές στη Super League, να μην μπορεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα να πάρει τα κλειδιά του γηπέδου. Να απευθείνεται σε υπαλλήλους του Δήμου και να εισπράττει αρνήσεις. Η ομάδα της πόλης θα πρέπει να σπάει αλυσίδες για να μπει να παίξει στο γήπεδο; Θα γίνουμε ρεζίλι...

Δεν γνωρίζω αν για την κατάσταση αυτή ευθύνεται υπάλληλος του Δήμου ή ο κ. Φραγκούλης. Το ζήτημα είναι αν επιθυμούν ή όχι να πάει μπροστά η ομάδα της πόλης, η ομάδα της Πρέβεζας. Πρέπει να δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό. Αλλιώς να μας το πουν και να το ξέρουμε και αναλόγως να πράξουμε. Θα το ξαναπώ, είναι ντροπή και αίσχος, η συμπεριφορά αυτή στον ΠΑΣ Πρέβεζα».