Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 02:46

Ιππόκαμποι: "Μια γροθιά για τον ΠΑΣ Πρέβεζα"

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα στη νέα Γ’ Εθνική δήλωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας κατά τη διάρκεια της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κτίριο της Λαϊκής Αγοράς.

Οι Ιππόκαμποι εμφανίστηκαν ενωμένοι σαν μια γροθιά και πέρα από τα οργανωτικά θέματα του συνδέσμου που συζητήθηκαν (εκδρομές, εισιτήρια) δεσμεύτηκαν πως θα δημιουργήσουν οι ίδιοι ομάδες περιφρούρησης προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, θέτοντας ωστόσο ως απαραίτητη προϋπόθεση τη διακριτικότερη παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο.

Τα μέλη των Ιππόκαμπων εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Θοδωρή Πετρόπουλο και στον προπονητή κ. Θωμά Βασιλειάδη, οι οποίοι έδωσαν το παρών στη συνέλευση, ζητώντας άμεσες απαντήσεις για τη μετονομασία της ομάδας, τις μεταγραφές, την αποπομπή ποδοσφαιριστών, τις τιμές των εισιτηρίων και τις προθέσεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν.

passunleush 3

«Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα έχει τελειώσει το θέμα της μετονομασίας»

Αισιόδοξος πως μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα έχει τελειώσει το θέμα της μετονομασίας της ομάδας εμφανίστηκε ο Θοδωρής Πετρόπουλος, υπογραμμίζοντας πως πέρυσι λανθασμένοι χειρισμοί από μέλη της διοίκησης είχαν ως αποτέλεσμα να παραμείνει η ομάδα ως «Άγιος Θωμάς».

Θοδωρής Πετρόπουλος «Νιώθω μόνος! Θα πρέπει η ομάδα να μπει σε άλλη βάση»

Την πικρία του για την έλλειψη στήριξης της ομάδας από τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣ, σημειώνοντας πως προτεραιότητα δεν είναι η πορεία στη Γ’ Εθνική, αλλά να μπουν οι βάσεις προκειμένου να υπάρχει συνέχεια σε αυτή την ομάδα ανεξάρτητα από πρόσωπα.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι πέρυσι στο τέλος έμεινα μόνος, αλλά το πάλεψα χωρίς να έχω κανένα πολιτικό ή άλλου είδους όφελος. Πήρα όλο το βάρος πάνω μου και εισέπραξα μόνο λάσπη! Παρόλα αυτά η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Και φέτος νιώθω ότι είμαι πάλι μόνος! Τρέχω μόνο εγώ χωρίς να έχω κανένα συμφέρον, παρά μόνο από αγάπη για αυτή την ομάδα. Την ίδια στιγμή μεγάλοι παράγοντες της Πρέβεζας δεν έχουν βάλει ούτε 1 ευρώ, ενώ ορισμένοι που εμφανίστηκαν τελικά σηκώθηκαν και έφυγαν. Αυτό που θέλουμε είναι να αλλάξουμε τη φιλοσοφία της ομάδας, να μπουν οι βάσεις προκειμένου αυτή η ομάδα να έχει συνέχεια χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν στηριχθεί σε μια λαϊκή βάση. Η ομάδα σας έχει ανάγκη εσάς αλλά και όλους τους απλούς φιλάθλους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πετρόπουλος και δήλωσε πρόθυμος να παραιτηθεί ακόμη και αύριο το πρωί αν υπάρχει κάποιος που θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Θωμάς Βασιλειάδης: «Σας υπόσχομαι ότι αυτή η ομάδα θα δίνει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κ. Θωμάς Βασιλειάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΣ και υπογράμμισε ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν 4,5 προσθήκες παιχτών προκειμένου η ομάδα να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ. Ο κ. Βασιλειάδης δεν έκρυψε την εκτίμησή προς το πρόσωπο του Φουτσίνι, σημειώνοντας πως κατά πάσα πιθανότητα ο Καμερουνέζος θα ενταχθεί σύντομα στο ρόστερ της ομάδας.

«Σας υπόσχομαι ότι όλοι οι παίχτες θα δίνουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε πίστωση χρόνου προκειμένου να βάλουμε την ομάδα σε μια άλλη νοοτροπία και εσείς μπορείτε να μας βοηθήσετε σε αυτό. Έχω βρεθεί άλλες δύο φορές στον ΠΑΣ και αυτό που βλέπω σήμερα από εσάς, αυτή τη διάθεση για προσφορά και στήριξη δεν την έχω ξαναζήσει» είπε ο προπονητής του ΠΑΣ ζητώντας από τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν όλους τους παίχτες χωρίς διακρίσεις και να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.

Κλείνοντας οι οργανωμένοι επισήμαναν πως πρόθεσή τους είναι τη φετινή χρονιά να κάνουν το «Αθανασία Τσουμελέκα» μια καυτή έδρα χωρίς ακρότητες και υπογράμμισαν πως θα βοηθήσουν την ομάδα προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής.