Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 22:38

Θωμάς Βασιλειάδης: "Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα"

Την ανάγκη  ενίσχυσης της ομάδας προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος επισήμανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Θωμάς Βασιλειάδης μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, δηλώνοντας ωστόσο σίγουρος πως η ομάδα θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε στην κάμερα του atpreveza.gr:

IMG 2939

«Σήμερα  τα παιδιά προσπαθήσανε, βέβαια έχουμε σοβαρές ελλείψεις και το έχουμε επισημάνει. Η άλλη ομάδα ήταν πολύ πιο έτοιμη με τη διαφορά ότι το δικό μας μπάτζετ μπροστά σε αυτή την ομάδα είναι μηδαμινό. Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, μας ενδιέφερε να προχωρήσουμε αλλά δεν ήταν πρωταρχικός μας στόχος. Εμείς κοιτάμε να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες και να τις διορθώσουμε. Η ομάδα θέλει κάποιες διορθωτικές κινήσεις, θέλει κάποιους παίχτες στο ρόστερ και θα πρέπει η διοίκηση να το σκεφτεί σοβαρά και να καταλήξει σε κάποια παιδιά που έχουμε προτείνει να πάρουμε. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα γιατί αργήσαμε πάρα πολύ.

-Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής αντιμετωπίζουμε πάλι τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, πιστεύετε ότι ο ΠΑΣ θα εμφανιστεί καλύτερος;

Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε μια άλλη ομάδα!

-Αγωνιστικά τι δεν πήγε τόσο καλά σήμερα;

Νομίζω ορισμένα από αυτά τα παιδιά δεν έχουν παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια και από αυτή την κατηγορία και έτσι δεν είναι έτοιμοι ακόμη με το άγχος που τους καταβάλλει. Αλλά νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει.

Αν δεν ενισχυθεί η ομάδα, αυτά τα παιδιά έχουν το περιθώριο βελτίωσης να φτάσουν σε ένα επιθυμητό επίπεδο;

Σαφώς έχουν περιθώρια βελτίωσης γιατί είναι μια καινούργια ομάδα, αλλά όσο και να βελτιώσεις κάποια παιδιά είναι πιθανόν να θέλουν ένα μεγάλο διάστημα και άλλο η βελτίωση άλλο η ενίσχυση. Δηλαδή σίγουρα θα βελτιωθούν αλλά δεν ξέρω αν αυτό αρκεί γιατί θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αυτό, δεν είναι τοπικό. Νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, διαπιστώσαμε τις αδυναμίες μας, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά και εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι, πιστεύω θα τα πάμε καλά.

Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας, έχετε εντοπίσει συγκεκριμένους παίχτες;

Κοιτάξτε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι οικονομικό το ζήτημα. Παιδιά από διάφορες πόλεις της Ελλάδας για να έρθουν να παίξουν εδώ δεν μπορεί να έρθουν με ψίχουλα και αυτό είναι θέμα διοίκησης, να τα μετρήσει, να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει και να καταλήξουμε. Το θέμα του Φουτσίνι είναι ανοιχτό ακόμη.

IMG 2946

Ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και επισήμανε πως η ομάδα θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να είναι πανέτοιμη για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες μέρες. Ο κ. Κατσάρας δήλωσε:

"Θέλουμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Πρέβεζας για τη φιλοξενία. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη, με εξαίρεση ένα τέταρτο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου που χάσαμε λίγο το σχηματισμό και την αυτοπεποίθησή μας. Επιβάλαμε το ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κλέψαμε αρκετές μπάλες, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και νομίζω κερδίσαμε δίκαια. Η ομάδα της Πρέβεζας είχε κάποια καλά διαστήματα αλλά είχε και αυτή κάποια κενά όπως και εμείς. Όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, αυτή είναι η αλήθεια. Θα δούμε στην πορεία γιατί το πρωτάθλημα και η διάρκεια θα μας κρίνει όλους.

-Ο Οικονόμος που βάζει τον πήχη για τη φετινή σεζόν;

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης φέτος κάνει καινούργιο ξεκίνημα με παιδιά αποκλειστικά γηγενή του Νομού Λάρισας και αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε δυνατοί και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εννοείται πρωταρχικά να είμαστε στους πρώτους 8 γιατί αυτό είναι το σημαντικό για τη βιωσιμότητα της ομάδας και μετά όσο καλύτερα μπορούμε.

-Έχετε παραστάσεις πολύ μεγαλύτερες από μια Γ εθνική εσείς προσωπικά. Πως βλέπετε αυτό το νέο πρωτάθλημα, μπορεί να λειτουργήσει;

Είναι ευχής έργο να λειτουργήσει και νομίζω ότι εξαρτάται πρωτίστως από την πολιτεία. Αν επιβάλει κάποιους κανόνες οι οποίοι πρέπει να ισχύσουν, οι ομάδες θα τους σεβαστούν και θα συνεχίσουμε όμορφα και ωραία. Αν δεν επιβληθούν οι κυρώσεις όταν και όποτε πρέπει τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα βούλησης. Οι ομάδες θα ακολουθήσουν νομίζω το δρόμο που πρέπει. Να παίζουμε σε ωραία γήπεδα όπως το σημερινό, καθαρό παιχνίδι και να είναι ποδόσφαιρο καθαρό, τίποτα άλλο.

-Είστε στον ίδιο όμιλο με την Πρέβεζα όπου υπάρχει και η ιστορική ΑΕΛ. Είναι το απόλυτο φαβορί πιστεύετε ή μπορεί να δούμε κάποιες εκπλήξεις;

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι αν συμβεί οτιδήποτε άλλο από την ΑΕΛ πρωταθλήτρια θα είναι τεράστια έκπληξη γιατί έχει υλικό καλό, πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία από πίσω της. Αλλά σίγουρα δεν παίζει ρόλο και μπάλα μόνο η ιστορία. Αλλά σίγουρα είναι το απόλυτο φαβορί.