Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 17:19

Σκυμμένα κεφάλια, προβληματισμός, καμία διάθεση για λόγια...

«Παγωμάρα» στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Πρέβεζα, έφερε η νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Κοζάνη. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Θωμάς Βασιλειάδης αποχώρησε φανερά απογοητευμένος από το γήπεδο, ενώ οι παίκτες έφευγαν με σκυμμένα κεφάλια και χωρίς καμία διάθεση για λόγια (για το λόγο αυτό και δεν υπάρχουν δηλώσεις από ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ). Στεναχώρια, προβληματισμός για το κακό ξεκίνημα και τα αρνητικά αποτελέσματα, νεύρα. Κάθε ομάδα κρίνεται βέβαια στο πως αντιδρά στα δύσκολα...

 

IMG 4559

Ο προπονητής της Κοζάνης, Γιάννης Παρασκευάς, αναγνώρισε τις δυσκολίες της κατηγορίας, αλλά δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη υπογραμμίζοντας πως η Κοζάνη σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο προπονητής της Κοζάνης δήλωσε στην κάμερα του atpreveza.gr:

"Μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα που είχαμε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με πολύ άγχος και τα παιδιά μπορώ να πω ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο που βάλαμε και το γκολ. Σίγουρα μετά από αυτό το αποτέλεσμα που μας έλειπε θα αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν Κοζάνη, θα κυνηγήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει και από εκεί και πέρα ό,τι είναι εφικτό για την πορεία μας μέχρι το τέλος της χρονιάς θα το κυνηγήσουμε.

Που βάζει τον πήχη η Κοζάνη στο φετινό πρωτάθλημα;

Στην αρχή της προετοιμασίας και πριν βγουν οι όμιλοι είχαμε πει ότι η Κοζάνη με 80 χιλιάδες κόσμο που έχει πρέπει να κυνηγάει πάντα τον πρωταθλητισμό σε όποια κατηγορία και να είναι. Εμείς στα αποδυτήρια δεν το κρύβουμε ότι κυνηγάμε τον πρωταθλητισμό, αλλά εντάξει σίγουρα μας έπεσε ένας αντίπαλος όπως η Λάρισα που έχει δυναμική. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και θέλω να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που είχαμε πέρυσι και θα τον βρούμε πιστεύω από τα επόμενα παιχνίδια και η Κοζάνη θα τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Έτσι όπως έχετε δει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα, τελικά πιστεύετε ότι η έδρα θα είναι το μεγάλο πλεονέκτημα για τις ομάδες;

Σίγουρα όσο περνάνε οι αγωνιστικές οι έδρες θα γίνονται και πιο δυνατές, γιατί πέφτουν και εφτά ομάδες. Εμείς σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που είχε δύο άτυχα αποτελέσματα και έπρεπε κι αυτή να κερδίσει για να μείνει στην κατηγορία. Οι έδρες σίγουρα θα παίξουν μεγάλο ρόλο, αλλά μπορώ να πω ότι και επειδή οι ομάδες της Ηπείρου είναι άγνωστες για εμάς σίγουρα θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και το διάβασμα του αντιπάλου".