Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 12:36

Τα είπαν face to face προπονητικό team και ποδοσφαιριστές – Συνέντευξη Τύπου για το μέλλον του ΠΑΣ Πρέβεζα

Το κλίμα ήταν... βαρύ στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Πρέβεζα. Πώς να μην είναι, όταν οι τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και η γενικότερη ατμόσφαιρα γύρω από το σύλλογο δημιουργούν προβληματισμό για τη συνέχεια. Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές πάντως τα είπαν face to face, για τις τελευταίες εξελίξεις και για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Θωμάς Βασιλειάδης επισήμανε σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του, πως θέλει περισσότερα από αυτούς μέσα στο γήπεδο, ενώ υπέδειξε και λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του ματς με την Κοζάνη. Οι παίκτες από την πλευρά τους, έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τα αρνητικά αποτελέσματα και το πως αυτά ήρθαν.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα πάντως είναι ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τους παίκτες του: «Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παιδιών. Μπορούν να πετύχουν πολύ καλύτερα πράγματα, αρκεί να υπάρχει υπομονή και να δουλεύουν στις προπονήσεις». Οι ποδοσφαιριστές πάλι τονίζουν πως θα δώσουν το 100% για να αναστρέψουν την κατάσταση για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, αλλά νιώθουν... μόνοι τους.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως ο Μπάτσος απουσιάζει από τις προπονήσεις, λόγω ίωσης, ενώ και ο Μάκης Δήμας έχει ενοχλήσεις στο δεξί πόδι (αμφότεροι απουσίασαν από το ματς με την Κοζάνη).

Στα διοικητικά, χθες τα άτομα που απαρτίζουν το ΔΣ είχαν συνάντηση και σήμερα, Τρίτη στις 9.30 το βράδυ, θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν στην αίθουσα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.