Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 03:33

Κάτι «ψήνεται» στον ΠΑΣ Πρέβεζα... (vid)

Κάτι νεότερο από το... μέτωπο «ΠΑΣ Πρέβεζα» δεν υπήρξε στην ανοικτή-λαϊκή συνέλευση της Πέμπτης, στο χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς, παρ' όλα αυτά η τοποθέτηση του Αποστόλη Χατζόπουλου εκ μέρους του ΔΣ, άφησε να εννοηθεί πως κάτι «ψήνεται» στα διοικητικά.

Ο κ. Χατζόπουλος τόνισε πως το συμβούλιο είχε ενδείξεις πως θα υπήρχαν νεότερα χθες, ωστόσο οι εξελίξεις μετατέθηκαν για την επόμενη εβδομάδα. Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα ξεκαθάρισε πως: «... η ομάδα έχει συμβούλιο, υπάρχει ΔΣ» και συμπλήρωσε πως όσο αντέχουν δε θα αφήσουν την ομάδα.

Ο Τάσος Αμάραντος από την πλευρά του ζήτησε τη βοήθεια όλων, σε όποιον τομέα μπορεί ο καθένας και στάθηκε στο γεγονός ότι όποιος θελήσει να πάρει τον ΠΑΣ Πρέβεζα, θα έχει στη διάθεσή του άμεσα, όλα τα στοιχεία.

Ένταση επικράτησε όταν το λόγο πήρε ο Γιώργος Νίτσας και μεταξύ άλλων κατήγγειλε πως έστειλε ποδοσφαιριστές να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας και τους έδιωχναν, ενώ ο ΠΑΣ είχε μόλις 13-14 παίκτες. Παράλληλα υποστήριξε πως όποιος ενδιαφερθεί να πάρει την ομάδα, δεν θα ξέρει τι παραλαμβάνει. «Υποδείξτε μας πού θέλετε βοήθεια και θα το κάνουμε...», είπε χαρακτηριστικά δηλώνοντας πρόθυμος να βοηθήσει.

Στο σημείο εκείνο ήρθε σε προστριβή με τον Αποστόλη Χατζόπουλο, ο οποίος του είπε πως είναι υπεύθυνος για λάθη που έγιναν, δεν έκανε οικονομικό απολογισμό, ενώ ανέφερε: «Η ομάδα έπρεπε να είχε ένα ταμείο...».

Ο κ. Νίτσας αντέδρασε επίσης σε έντονο ύφος, χρησιμοποιώντας φράσει όπως: «Είστε επικίνδυνος με αυτά που λέτε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί κ. Χατζόπουλε. Ξέρουμε που οδηγήσατε την ομάδα και την προηγούμενη φορά...».

eikona2

Στη δυνατότητα εγγραφής μελών και δημιουργίας ομάδας λαϊκής βάσης αναφέρθηκε ο Τάσος Αμάραντος, ενώ ο Κώστας Νίκου τόνισε πως ο απλός κόσμος με το διαρκείας του στέκεται στο πλευρό της ομάδας. Καίριες και οι επισημάνσεις του Γιάννη Πότσιου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η επανάληψη της διαδικασίας, πιθανότατα την άλλη εβδομάδα και όχι το Σάββατο όπως αρχικά ειπώθηκε και στη συνέλευση.