Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 19:48

Χρήστος Κατσάνος: «Θα έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω»

Από την Πρέβεζα στο "The Battle" στο Γκάζι! Νέος και πολύ δυνατός αθλητής ο Χρήστος Κατσάνος... έρχεται αντιμέτωπος με τον Γιάννη Μουστάκα και δεν κάνει πίσω! Έχει προπονηθεί πολύ και έχει μελετήσει τον αντίπαλο. Δεν τον φοβίζει ο Hangover! Και απαντήσεις θα δώσει μέσα στο ρινγκ την ερχόμενη Κυριακή. Διαβάστε τι είπε ο Χρήστος, στο skaouter.gr για την προετοιμασία και τον αντίπαλό του στο "The Battle 7" .

Battle ξανά λοιπόν... Ο αντίπαλός σου είναι ο Γιάννης Μουστάκας ... θα ήθελα να τον αξιολογήσεις , να μου πεις πώς σου φαίνεται και να του στειλεις ενα μνμ μεσω του skaouter!

Σέβομαι τον αντίπαλό μου τον θεωρώ έναν πολύ δυνατό παίχτη και πιστεύω η αναμετρησή μας θα τραβήξει τα βλέμματα γιατί θα είναι ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της βραδιάς! Δεν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι στις 20 Οκτωβρίου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!

Πώς ήταν oi προπονήσεις σου για το Battle;

Οι προπονήσεις μου ήταν πολύ δυνατές πρωί και βράδυ δουλεύοντας πολύ μεθοδικά με τον προπονητή μου και ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά!

Υπάρχει κάποιος τον οποίο θες να αναμετρηθείτε μαζί πάνω στο ρινγκ; 

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αντίπαλος που θα ήθελα να αναμετρηθώ. Έτσι κι αλλιώς στην βαριά κατηγορία είναι λίγα τα ονόματα οπότε πιστεύω θα παίξω με όλους! 

Είσαι από τους νέους αθλητές ... αλλά δυνατός και πολλά υποσχόμενος. Ο αντιπαλός σου είναι "επιβλητικός"... Μπορείς να μου κάνεις προβλέψεις για τον αγώνα; Σου αρέσουν τα δύσκολα θα έλεγε κανείς... Την προηγούμενη φορά Γιώργος Σενεκίδης τώρα Γιάννης Μουστάκας... τα βάζεις με τους πάντες λοιπόν;
Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη για τον αγώνα. Όλα θα τα δείτε το βράδυ της επόμενης Κυριακής. Για να επικρατήσεις σε ένα δύσκολο παιχνίδι κυρίως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και φυσική κατάσταση και ψυχική δύναμη! Θέλω να παίζω με δύσκολους αντιπάλους γιατί μόνο έτσι ξεπερνώ τα όρια μου και μόνο έτσι μου δίνεται το κίνητρο να προπονούμαι σκληρότερα και να γίνομαι καλύτερος! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή μου Μάριο Κάτση που ήταν πάντα δίπλα μου και με βοήθησε να προετοιμαστώ για τον αγώνα και να πιστέψω στις δυνάμεις μου! Επίσης θέλω να ευχαριστησω τους χορηγούς μου donald, Αroma cafe και Διεθνές. Τέλος θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο νούμερο 1 fight show της Ελλάδας το "The Battle" και θα έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω!

 

Συνέντευξη: skaouter.gr