Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 07:36

«Απόδραση» με «διπλό» από το Λούρο για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (photo)

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, πήρε τους τρεις βαθμούς στο Λούρο με αντίπαλο τον τοπικό Θρίαμβο και βρίσκεται στην κορυφή της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με 4 νίκες σε 4 αγώνες.

Στο 65' οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Παπαδόπουλος Δ. πάσαρε στον Στάικο και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά των ποδοσφαιριστών του Καναλακίου όμως κράτησε μόλις 2 λεπτά, καθώς στο 67' το σουτ του Λέτσου κατέληξε στα δίχτυα του Μπάμπη, παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ του Αχέροντα να αποκρούσει.

Ο Κότσης στη συνέχεια κράτησε ανέπαφη την εστία του σε προσπάθειες των Δ. Παπαδόπουλου και Κόφσα, ωστόσο στο 94' ο Λουκούμης με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

DSC 0378 

Διαιτητής:Γιώργος Ρούσσος.

Βοηθοί:Ποντίκης-Σφονδύλη

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Κώστας Αμάραντος): Κότσης, Σάκκος, Χριστοδούλου, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Τσούκης (78΄Σίσκας), Κάτσανος (69΄Χισένι), Λέτσος (87΄λ.τρ.Αθανασόπουλος), Γκίνη, Ζάκκας, Καρασαββίδης.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Βέκιος): Μπάμπης, Κώστας, Τσουγκάρης, Παπαδόπουλος Γ., Τζίμας, Κολιός, Παλάντζας (45΄λ.τρ.Μουζάκης), Λουκούμης, Ευθυμίου (55΄Κόφσα), Παπαδόπουλος Δ., Στάικος (78΄Βέκιος).

 

Δείτε φωτογραφίες από το ματς στα παρακάτω link:

Λούρος-Καναλάκι 1

Λούρος-Καναλάκι 2

Λούρος-Καναλάκι 3

Λούρος-Καναλάκι 4