Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 15:18

Οι Δρομείς των Ιωαννίνων ξεχώρισαν στον τριεθνή μαραθώνιο

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δρομείς των Ιωαννίνων στον τριεθνή μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο.

Η διαδρομή «ένωσε» τρεις διαφορετικές χώρες και συγκεκριμένα την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία και οι δρομείς φτάνοντας στον σταθμό της Ελβετίας επέστρεψαν στην Αυστρία όπου και έγινε ο τερματισμός στο Αθλητικό κέντρο του Bregends.

Συνολικά από την Ελλάδα συμμετείχαν 9 αθλητές οι 5 εκ των οποίων ήταν μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων.

Η Αγγελική Γκρέμου με χρόνο 3.09.31 68 έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κατετάγη 4η στην γενική κατάταξη γυναικών ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν ακόμη οι Γιαννιώτες Αθλητές Καπράντζιος Αδαμάντιος ,Γκόλιας Αθανάσιος, Παπαγεωργίου Χρήστος και ο Απόστολος Βασδέκης (διοικητής Π.Υ Πρέβεζας).

Στον τριεθνή μαραθώνιο συμμετείχαν 6.000 χιλιάδες άτομα (με παράλληλους αγώνες τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων, τον περιπατητικό και τους παιδικούς ) ενώ οι αθλητές των Ιωαννίνων μιλούν για μια ξεχωριστή εμπειρία συγχαίροντας ιδιαίτερα την συναθλήτριά τους Αγγελική Γκρέμου για τη μεγάλη επιτυχία της.