Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 14:48

"Κάψε το σενάριο" την Κυριακή στην Πρέβεζα-Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις από το atpreveza.gr

Το www.atpreveza.gr σας χαρίζει 5 διπλές προσκλήσεις, για την παράσταση "Κάψε το σενάριο" που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος» την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 21:30.

Στείλτε e-mail με τα στοιχεία και το τηλέφωνό σας μέχρι το Σάββατο στις 10 το πρωί, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους;

Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν...

Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!

Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.

Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους στο ΜEGA η ομάδα του Κάψε το Σενάριο πηγαίνει περιοδεία παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς, σάτιρα, σταντ απ κόμεντι και ότι άλλο προκύψει!

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας καταπολεμάνε την κρίση με χιούμορ και σας υπόσχονται μια από τις πιο αστείες βραδιές της ζωής σας.

Εισιτήρια προπωλούνται Στην ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 26820-25325

Τιμή Προπώλησης: 10 € Τιμή Ταμείου 12 €