Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 12:11

Ρεσιτάλ πιάνου του Σταύρου Λαπαρίδη στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Πρέβεζας

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στα πλαίσια των 100 Χρόνων Απελευθέρωσης της Πρέβεζας, που διοργανώνουν ο Δήμος Πρέβεζας και το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας».

Το Σάββατο 6 Απριλίου, ώρα 8 μ.μ. στην Όαση, ο Σταύρος Λαπαρίδης, «ένα ελληνικό πιανιστικό φαινόμενο... κάτοχος αισθητώς περισσότερων φυσικών και επίκτητων προσόντων από όσα απαιτεί μία διεθνής σταδιοδρομία», όπως τον χαρακτήρησε πρόσφατα ο Αθηναϊκός Τύπος, θα δώσει ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου. Ο δεξιοτέχνης σολίστ του πιάνου, θα ερμηνεύσει έργα Johann Sebastian Bach, Maurice Ravel, Frederic Chopin και Franz Liszt, ενώ την επόμενη ημέρα 7 Απριλίου, θα διδάξει σε masterclass νεαρούς πιανίστες που ήδη έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή, ξεπερνώντας και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη.

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», αψηφώντας την κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, δίνει προτεραιότητα στην εκπαίδευση των νέων της πόλης, επενδύοντας στον μοναδικό πλούτο που κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει: τη μόρφωση.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχίσουν με ρεσιτάλ κιθάρας του Πρεβεζάνου Κώστα Σμπόνια και της βραβευμένης νεαρής Σταυρούλας Νάκη, το Σάββατο 13 Απριλίου.