Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 13:01

Ξεκίνησε το μουσικό τριήμερο με τον τραγουδοποιό Βασίλη Ράλλη στο cafe' “Όασις” στην Πρέβεζα

Ένα όμορφο βράδυ γεμάτο μουσικές του κόσμου, της παράδοσης, αλλά και της δεκαετίας του '80 πέρασαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο cafe' “Όασις” στην Πρέβεζα (στην οδό Περδικάρη 9, στο κέντρο της Πρέβεζας, λίγα μέτρα από την είσοδο του ιστορικού Κάστρου του Αγίου Ανδρέα και απέναντι σχεδόν από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου) κατά την πρώτη ημέρα του μουσικού τριήμερου με καλεσμένο τον ταλαντούχο τραγουδοποιό Βασίλη Ράλλη.

Με ένα μουσικό πρόγραμμα που κατάφερε να εναλλάσει τη ρέγκε με την παραδοσιακή μουσική, το ελληνικό ροκ με το έντεχνο και το ρεμπέτικο και τις δικές του δημιουργίες με ξένα κλασσικά μέταλ κομμάτια, “ντύνοντάς” το παράλληλα με κρυστάλλινη φωνή, ο Βασίλης Ράλλης “καλωσόρισε” τους θαμώνες κατά την πρώτη ημέρα.

Σήμερα Κυριακή και αύριο, Δευτέρα 22 Αυγούστου, θα βρίσκεται και πάλι από τις 9.30 το βράδυ στο “Όασις” (τηλ. για κρατήσεις: 2682102713) για ακόμη δύο βραδιές στην Πρέβεζα, με διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα ανά βραδιά.

O Bασίλης Ράλλης είναι ένας τραγουδοποιός του σήμερα χωρίς μουσικά σύνορα και ταμπέλες. Έχει κυκλοφορήσει 5 δίσκους:''Ανησυχία αταξία και ανασφάλεια'', ''Πρώτη μέρα του χρόνου,''Σιγαλιά'', ''Χωρίς εισιτήριο'', ''Πόλη Πρέζα'' και δύο ταινίες μικρού μήκους:''Με λένε άνθρωπο'', ''Ο ανθός''.

Κάθε δίσκος έχει διαφορετικό ήχο, αλλά πάντα ο στίχος είναι επίκαιρος και καυστικός. Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.