Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 05:00

Ξεκινά τις προβολές ο Θερινός Κινηματογράφος Πρέβεζας

Μπορεί να άργησε λόγω Euro και λόγω οικονομικής κρίσης, ωστόσο η δημοτική αρχή επιτέλους αποφάσισε να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των σινεφίλ και έτσι σε λίγες ημέρες η μηχανή προβολής στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο στην Κυανή Ακτή θα πάρει μπροστά.

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Κυανή Ακτή ξεκινά την Κυριακή τις προβολές του με την ταινία» The Artist» σε σκηνοθεσία Μισέλ Χαζαναβίσιους.

Παίζουν οι Ζαν Ντιζαρντέν, Μπερενίς Μπεζό, Τζον Γκούντμαν, Τζέιμς Κρόμγουελ.

The-Artist

Η ταινία έχει βραβευτεί με όσκαρ καλύτερης ταινίας 2012, όσκαρ σκηνοθεσίας. οσκαρ Α΄ Ανδρικού ρόλου, όσκαρ μουσικής και βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Κανών 2011.

Οι προβολές θα γίνουν από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη στις 9:15 και στις 11:15 το βράδυ.

Υπόθεση: Το 1927 στο Χόλιγουντ, ο γοητευτικός Ζορζ Βαλεντίν, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του βωβού κινηματογράφου, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλευση του ήχου θα σημάνει αναπόφευκτα το τέλος της καριέρας του. Την ίδια στιγμή, η Πέπι Μίλερ, μια όμορφη, όσο και φιλόδοξη στάρλετ, την οποία ο Βαλεντίν βοήθησε στα πρώτα της βήματα, θα αρπάξει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, καθώς εντελώς αναπάντεχα θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ως μία από τις πλέον υποσχόμενες εκπροσώπους του ομιλούντος κινηματογράφου. Άραγε υπάρχει πλέον η δυνατότητα να διατηρηθεί μια ειλικρινής σχέση ανάμεσά τους...;