Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 09:59

Σε ΦΕΚ η απόφαση για λειτουργία μέχρι το 2028-2029 του ΠΜΣ του πανεπιστημιακού τμήματος της Πρέβεζας

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 17 Μαρτίου η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: “Τροποποίηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4957/2022”.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ονομάζεται πλέον «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» και αφορά το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής με έδρα την Πανεπιστημιούπολη Πρέβεζας.

Στο ΦΕΚ αναφέρεται ότι το ΠΜΣ θα λειτουργήσει με πενταετή διάρκεια έως το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2028 - 2029, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Εάν μετά το τέλος της πενταετίας αξιολογηθεί θετικά σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4957/2022, θα λειτουργήσει για μια επιπλέον πενταετία.

Υπάρχει επίσης ένα ενδιαφέρον άρθρο που αφορά και την έδρα του Τμήματος, καθώς σχετικά με την υλικοτεχνική υποδομή ορίζεται: “Για τη λειτουργία του ΠΜΣ χρησιμοποιείται η υπάρχουσα υλικοτεχνική υποδομή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πανεπιστημιούπολη Πρέβεζας (βιβλιοθήκη, αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, εξοπλισμός)”.

 

Δείτε παρακάτω στα συνημμένα έγγραφα το ΦΕΚ.