Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 16:05

Μετατέθηκε στις 5 Μαρτίου η 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του δήμου Πρέβεζας

Την Τρίτη 5 Μαρτίου μεταφέρθηκε η 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του δήμου Πρέβεζας, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα.

Η απόφαση που υπογράφει η Πρόεδρος του Δ.Σ. αναφέρει:

“Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την γνωστοποίηση της.

Έχοντας υπόψη:

  • Επειδή σήμερα 28/2/2024 κλείνουμε ένα χρόνο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
  • Επειδή έχει παραλύσει η χώρα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις
  • Την έκτακτη απουσία του κου δημάρχου από την προγραμματιζόμενη για τις 28/2/2024 Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής
  • Τη σύμφωνη γνώμη των επικεφαλής του συνόλου των παρατάξεων της μειοψηφίας

μεταθέτουμε την ώρα σύγκλησης της προγραμματισθείσας ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της δημοτικής αρχή για την Τρίτη 5/3/2024 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριασεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Πρέβεζας.