Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 12:43

Μία αλλαγή Προέδρου που ανακοινώθηκε και ποτέ δεν έγινε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας...

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 (δείτε ΕΔΩ) ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος είχε ανακοινώσει στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας ότι ο νυν Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής θα είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί στη θέση του Προέδρου.

Ένα χρόνο μετά η αλλαγή αυτή δεν έγινε και δε θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα ούτε μέχρι το τέλος της θητείας του κ. Γεωργάκου, καθώς και χρονικά δεν έχει νόημα.

Παραμένουν μέχρι στιγμής “θολοί” οι πολιτικοί λόγοι για την αθέτηση μιας δημόσιας δέσμευσης του Δημάρχου Πρέβεζας, από τη στιγμή που και ο εκλεγμένος σύμβουλος με τον “Δήμο της Καρδιάς μας” είχε αναλάβει πρωτοβουλίες ως Αντιπρόεδρος του Ταμείου στη διαμόρφωση των τελών με κλιμακωτό τρόπο, σε ζητήματα οριοθέτησης χώρων στον λιμένα Πρέβεζας και σε ζητήματα καθημερινότητας.

Το γιατί επέλεξε σε αυτή την περίπτωση να είναι συγκεντρωτικός ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κρατώντας "πάνω" του και το ΔΛΤ είναι κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει, από τη στιγμή μάλιστα που είχε ανακοινώσει δημόσια την πρόθεσή του για αλλαγές. Ενδεχομένως να οφείλεται στο "ρήγμα" που δέχθηκε η παράταξή του μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις του Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη, που προκάλεσε και αριθμητική μείωση των συμβούλων του.