Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 12:19

H «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλης της Πρέβεζας» δηλώνει παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η "Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας":

Τη Κυριακή 5/2 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της δημοτικής μας κίνησης με θέμα: «απολογισμό δράσης του τελευταίου διαστήματος και η παρέμβαση της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».
Μετά τη παρουσίαση του απολογισμού δράσης του τελευταίου διαστήματος από το δημοτικό σύμβουλο Κατσιώτη Μάριου, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές.
Ομόφωνα τα μέλη της πρώτης αυτής συνέλευσης αποφάσισαν να οργανώσουν τη νέα εκλογική κάθοδο παρά το αντιδραστικό πλαίσιο για τις προϋποθέσεις εκλογικού κατεβάσματος που επιβάλλει η κυβέρνηση.
Στη συνέλευση αποφασίστηκε να απευθυνθεί κάλεσμα για αγωνιστική διεύρυνση της δημοτικής κίνησης και για ισότιμη κοινή δράση με ανεξάρτητους/ες συμπολίτες και συμπολίτισσες και με ανένταχτο κόσμο του δήμου με τον οποίο βρεθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα σε κοινούς αγώνες αλλά και σε παρεμβάσεις για τοπικά ζητήματα.
Τις επόμενες μέρες η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής κίνησης θα οργανώσει και υλοποιήσει τη συγκεκριμένη απεύθυνση , μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί με δημόσια παρουσίαση της πρότασης εκλογικής παρέμβασης σε εύλογο χρονικό διάστημα.

η συνέλευση της δημοτικής κίνησης
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας