Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 12:08

Ακατανόητα πράγματα στο ΔΛΤ Πρέβεζας σχετικά με την αγωγή της Μαρίνας – Ορίστηκε συνεδρίαση χωρίς να υπάρχει εισήγηση της νομικής υπηρεσίας

Φαίνεται πως το “σίριαλ” με την υπόθεση της αγωγής της εταιρείας “Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας” κατά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με την οποία ζητά 9.073.719,14 ευρώ ή επέκταση της σύμβασή της για 14 χρόνια για διαφυγόντα κέρδη, θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια.

Είχαμε επισημάνει στο ρεπορτάζ μας για τη συνεδρίαση του ΔΛΤ Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ) στις 8 Απριλίου ότι σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος του Ταμείου Γρηγόρης Κουμπής, η αγωγή έχει σταλθεί στη νομική υπηρεσία του Δήμου Πρέβεζας και αναμένεται σχετική εισήγηση, ώστε να εισαχθεί το θέμα κατόπιν σε ειδική συνεδρίαση.

Ο κ. Κουμπής αιφνιδιάζει τους πάντες και χωρίς να υπάρχει ακόμη εισήγηση της νομικής υπηρεσίας, καλεί σε τακτική συνεδρίαση του ΔΛΤ Πρέβεζας την Τρίτη 16 Απριλίου για να οριστεί νομικός σύμβουλος για την υπόθεση της αγωγής και να παρασταθεί για λογαριασμό του ΔΛΤ στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση γι' αυτή την κίνηση, καθώς άλλα πράγματα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου και άλλα πράγματα γίνονται.

Η συγκεκριμένη τροπή αποτελεί ακόμη ένα “θολό σημείο” στη συνολική στρατηγική γύρω από αυτό το ζήτημα, την οποία έχουμε περιγράψει σε πλειάδα ρεπορτάζ του atpreveza.gr.