Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 02:39

Στο προσκήνιο το όνομα της Αγνής Σμπόνια για το Δήμο Πάργας

Κι ενώ φαινόταν πως οι υποψηφιότητες στο Δήμο Πάργας είχαν «κλείσει», στο προσκήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr βρίσκεται και το όνομα της Αγνής Σμπόνια. Η νεαρή δασκάλα, κάτοικος Βύρωνα, που στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής Ν. Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ, είχε επαφές ώστε να ηγηθεί ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει το Δήμο της Πάργας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Αγνή Σμπόνια έχει ήδη κάνει δύο συναντήσεις με το ΠΑΣΟΚ και με την Ελιά, που της έχουν προτείνει να είναι υποψήφια Δήμαρχος Πάργας. Ανασταλτικός παράγοντας, ώστε να αποφασίσει η ίδια αν θα κατέβει στις εκλογές, είναι το μικρό χρονικό διάστημα μέχρι την... ώρα της κάλπης, που δε δίνει στη νεαρή εκπαιδευτικό την άνεση να βρεθεί κοντά στους πολίτες του Φαναρίου και της Πάργας και να μάθει την καθημερινότητά τους.

Όπως έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον της η Αγνή Σμπόνια, θα πάρει την τελική της απόφαση τις επόμενες ημέρες, όταν και θα έχει ακόμη μία κρίσιμη συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του νυν Δημάρχου κου Αθανάσιου Λιόλιου, ο οποίος προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, εφόσον προχωρήσει η υποψηφιότητα της κας Σμπόνια.