Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 02:33

Τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πρέβεζα εγκαινίασε ο Νότης Μαριάς

Παρουσία του υποψήφιου ευρωβουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Νότη Μαριά, στελεχών και φίλων από όλη την Ήπειρο πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια των γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

IMG 0610

Ο τοπικός συντονιστής κ. Παντελής Ζέρης καλωσόρισε τον κ. Μαριά και τοπικά Μ.Μ.Ε. σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος έχει στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους ΑΝΕΛ, πολιτευτές, Κεντρική Διοίκηση της Οργάνωσης, μέλη Συντονιστικών και εγγεγραμμένους φίλους, όλοι μαζί, μία γροθιά, χωρίς προσωπικές μεμψιμοιρίες, αφοσιωμένοι αποκλειστικά στον αγώνα, να στείλουν μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές.

IMG 0607

«Λέμε όχι στην μερκελοποιημένη Ομόσπονδη Ευρώπη. Λέμε ναι στην Ευρώπη των Κρατών - Εθνών, των λαών με την δική τους σημαία, της Αλληλεγγύης. Λέμε όχι στην Ελλάδα υπό την κατοχή του Δ' Ράιχ. Λέμε όχι σε Περιφερειάρχες και Δημάρχους που προσκυνάνε Μνημονιακές πολιτικές και γίνονται ορντινάντζες του κάθε Φούχτελ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα στείλουμε στις εκλογές του Μαΐου, μηνύματα νίκης σε όλη την Ελλάδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρης σημειώνοντας πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Πρέβεζας θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Ανοιχτής Συμπαράταξης Πρέβεζας.

IMG 0623

Το λόγο πήρε ο κ. Μαριάς ο οποίος χαρακτήρισε σημαντική τη στιγμή των εγκαινίων γιατί όπως είπε σηματοδοτεί την αναπτυξιακή πορεία που έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αναφερόμενος στην κεντρική στρατηγική των ΑΝΕΛ ενόψει των ευρωεκλογών επεσήμανε ότι η μάχη είναι διττή, αφενός μεν να ηττηθεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση και η πολιτική της και αφετέρου να δρομολογηθεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή στρατηγική η οποία θα ενισχύει την Ευρώπη των λαών και θα αντιστρατεύεται την Ευρώπη των τραπεζών, μια στρατηγική ενάντια στη γερμανική Ευρώπη και στην πολιτική της λιτότητας και της ανεργίας.

Ταυτόχρονα ο Νότης Μαριάς δήλωσε ότι τοποθετεί το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων ως κορυφαία προτεραιότητα στο προεκλογικό του πρόγραμμα και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητά του προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να θέσει το εθνικό αυτό ζήτημα στην επόμενη Ευρωβουλή.