Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 15:53

Στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου βρέθηκε το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο της σύμπραξης και της συνεργασίας των Μουσικών Σχολείων, επισκέφτηκε το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα το μουσικό σύνολο Λαϊκής- ‘Εντεχνης Μουσικής, με υπεύθυνο καθηγητή- ενορχηστρωτή τον κ. Πέτρο Τσολάκη παρουσίασε τραγούδια και σκοπούς του Σταύρου Ξαρχάκου. Μαζί με τους μαθητές συμμετείχε στο βιολοντσέλο η καθηγήτρια κ. Βάλια Σπαθάρα. Την ηχητική επιμέλεια του συνόλου είχε ο καθηγητής κ. Θοδωρής Τόλης και συνοδοί εκπαιδευτικοί ήταν οι καθηγητές κ. Τσιώκος Δημήτρης και κ. Αγγελική Φαραού. 

mousiko1

Η εμφάνιση των παιδιών ενθουσίασε μαθητές, εκπαιδευτικούς και το κοινό που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση. Αντίστοιχα το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, το οποίο είχε επίσης εξαιρετική εμφάνιση, παρουσίασε δύο σύνολα: το σύνολο School of Rock με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος συμμετείχε στο σαξόφωνο και τη φωνή, καθώς και το σύνολο Λαϊκής Ορχήστρας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Πέτρο Ντάνο, ο οποίος συμμετείχε στο μπουζούκι.

mousiko2

"Η εμπειρία των μαθητών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευελπιστούμε μελλοντικά να συνεχιστούν αντίστοιχες πρακτικές συνεργασίας των σχολείων" ανέφερε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχ. Πρέβεζας κ. Βασίλης Χαλβαντζής.