Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 21:40

Παράδειγμα αλληλεγγύης και ευαισθησίας από το 5ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας

Την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους για συνανθρώπους που σήμερα έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθεια όλων μας, έδειξαν έμπρακτα οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι του 5ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας.

Μέσα από συντονισμένες προσπάθειες συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία και προσέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Πρέβεζας.

Η παράδοση των ειδών έγινε στο σχολείο από τον διευθυντή Γιώργο Μότσιο ενώ τα παιδιά βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στην μεταφορά.

dhmotiko 5o

Τα κιβώτια παρέλαβε η υπεύθυνη του Τμήματος της Πρόνοιας Μαίρη Ζουρουφίδου η οποία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ευχαρίστησε θερμά το σχολείο για την πρωτοβουλία που ανέλαβε.

Τα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα είδη μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Πρόνοιας προκειμένου, με την βοήθεια εθελοντών, να ταξινομηθούν και να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο κοινωνικό παντοπωλείο φτάνει καθημερινά βοήθεια είτε από μεμονωμένους πολίτες είτε από φορείς , σωματεία, κλπ που με αυτό τον τρόπο θέλουν να αποδείξουν ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί ακόμη.

Σχετικά Άρθρα