Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 12:45

Τρεις ομάδες, ένα γήπεδο...

Πρόβλημα... χωροταξικό έχει δημιουργηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», καθώς τη φετινή σεζόν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, θα αγωνίζονται τρεις ομάδες της πόλης μας, που έχουν αιτηθεί να χρησιμοποιούν το γήπεδο για τους εντός έδρας αγώνες τους.

Πρόκειται για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, που... επανακάμπτει στους αγωνιστικούς χώρους, τον Άρη Πρέβεζας και την Αθλητική Ένωση Πρέβεζας. Λόγω του «συνωστισμού», ζητήθηκε από την ΕΠΣ να παίζει μία από τις ομάδες την Κυριακή και όχι το Σάββατο που διεξάγεται η αγωνιστική. Η απάντηση της ΕΠΣ όμως ήταν αρνητική.

Κατά συνέπεια μία από τις τρεις ομάδες πιθανότατα δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ως έδρα της το γήπεδο της Πρέβεζας. Και εκεί αρχίζει το... θεματάκι. Οι εναλλακτικές πάντως για την ομάδα που θα μείνει στην... απ' έξω είναι ο Μύτικας και ο Λούρος. Οψόμεθα.

Έγινε πάντως παρουσία και του Αντιδημάρχου Πρέβεζας κ. Φραγκούλη συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των τριών σωματείων, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη, που να φανερώνει κάποιου είδους συμφωνία.