Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 14 Μαϊος 2023 12:37

Συγκινητικές στιγμές στο φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου δασκάλων στο Θεσπρωτικό στη μνήμη του Δημήτρη Τζόλου (vid)

Φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του εκπαιδευτικού Δημήτρη Τζόλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο “Κατερίνα Θάνου” στο Θεσπρωτικό.

M79A9787

Δάσκαλοι από την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, την Άρτα και το Αγρίνιο έδωσαν συγκινητικό “παρών” για να τιμήσουν τον εκλιπόντα συνάδελφό τους, ο οποίος αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήταν και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας των δασκάλων Πρέβεζας.

M79A9806

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας Μαθιός Φιλιππούσης ανέδειξε την σημαντική προσφορά του Δημήτρη Τζόλου στα εκπαιδευτικά ζητήματα και στους αγώνες για βελτίωση της δημόσιας παιδείας, ενώ οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων του Νικολιτσίου, ιδιαίτερης πατρίδας του εκλιπόντα αναφέρθηκαν στη σημαντική προσφορά του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

M79A9819

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν από εκπροσώπους και των τεσσάρων ομάδων των εκπαιδευτικών στην χήρα και την κόρη του Δημήτρη Τζόλου, ενώ στις εξέδρες βρέθηκαν εκπαιδευτικοί και συντοπίτες του, φανερώνοντας την μεγάλη εκτίμηση στη στάση ζωής και τα όσα πρόσφερε κατά τη διάρκεια του βίου του.

M79A9937

Συγκινητική χειρονομία αποτέλεσε και η παρουσία της φανέλας του με την ομάδα των δασκάλων Πρέβεζας με το νούμερο “2” στον αγωνιστικό χώρο.

M79A9828

Για την ιστορία η ομάδα της Άρτας επικράτησε αυτής του Αγρινίου με σκορ 2-0 και η ομάδα της Πρέβεζας αυτής των Ιωαννίνων με σκορ 3-1, αλλά πραγματικοί νικητές στο τουρνουά ήταν οι αξίες του σεβασμού και της συναδελφικότητας.

M79A9838

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων