Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 23:03

ΑΕΚ, Προσφυγιά, Πόντος, Νέα Σινώπη... (pics+vid)

«Η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν». Με αυτή τη φράση, «τυπωμένη» στη μπλούζα ενός φίλου της Ένωσης, ο «δικέφαλος» (ειδικότερα η ζωντανή του ιστορία, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του), άνοιξε τα...φτερά του και στο Αθλητικό Κέντρο Ζαλόγγου, στο συγκινητικό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΚ και την ομάδα βετεράνων της Θύελλας Σινώπης.

Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι οργανώθηκε, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Νέας Σινώπης, τα οποία θα γίνουν αύριο Κυριακή.

Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη... ελπίδα για την ΑΕΚ, σε γνωστή παράφραση του στίχου του Νίκου Πορτοκάλογλου, καθώς οι εξέδρες γέμισαν τόσο από φίλους της Ένωσης, όσο και από φιλάθλους της Θύελλας Σινώπης, οι οποίοι... καμάρωσαν τόσο τους χωριανούς τους εν δράσει, όσο και τα μεγάλα αστέρια της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

IMG 3355

Στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαϊλης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου, Παντελής Μπαρτζώκας, αμφότεροι ενωσίτικων φρονημάτων, ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φραγκούλης, εκτέλεσε και χρέη ρέφερι.

Το «παρών» έδωσε και ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Σπύρος Κόκκαλης.

 

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Πριν τη σέντρα την οποία έκανε ο «τεράστιος» Κώστας Νεστορίδης, εν μέσω αποθέωσης, τιμήθηκαν οι Κώστας Νεστορίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Γιώργος Καραφέσκος, Χρήστος Αρδίζογλου, Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Λάμπρος Γεωργιάδης.

IMG 3363

Ο «Νέστορας» μάλιστα κατασυγκινημένος τόνισε πως αν δεν είχε περάσει από τη Νέα Σινώπη, ίσως δεν γινόταν αυτός που έγινε. Το ίδιο συγκινημένος και ο Λάμπρος Γεωργιάδης, μπροστά στους συγχωριανούς του, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ (Γεωργαμλής, Γεωργιάδης), ενώ για τη Θύελλα, που έριξε στη «μάχη» και νεαρούς παίκτες, μείωσε το σκορ με κεφαλιά ο Σπυράκος.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ζαλόγγου αποδείχθηκε, πως μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία και βαριά φανέλα, δεν λογαριάζεται με την κατηγορία που παίζει. Και αυτό το σέβονται οι οπαδοί όλων των ομάδων.

 

 IMG 3504

Τη φανέλα των δύο ομάδων φόρεσαν οι:

 

 

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: Καρίπογλου Χ., Φούντογλου, Τσελεπίδης, Καρίπογλου Ιορδ., Παναγιωτίδης, Καρασαβίδης Δ., Καρασαββίδης Φ., Χασακής, Ιωάννου, Σιαλμάς, Παπαδόπουλος, Σπυράκος Ν., Σπυράκος Δ., Μιχαήλογλου Δ., Μιχαήλογλου Κ., Τυρέκογλου, Χατζηγεωργίου, Αντωνιάδης, Καλέσογλου, Βασιλειάδης Π., Βασιλειάδης Δ., Μαλίζογλου Ν., Μαλίζογλου Αν., Καρίπογλου Ν., Παππάς, Σιαλμάς Β., Ντίνος (Προπονητής: Σπύρος Μαλίζογλου).

 

ΑΕΚ: Στέλιος Σεραφείδης, Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Γιώργος Καραφέσκος, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Απόστολος Τόσκας, Ανδρέας Καρακίδης, Γιάννης Μουσούρης, Γιώργος Βλαντής, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Σταύρος Λέτσας, Συμεών Χατζής, Στέφανος Πορφύρης, Μιχάλης Πιθαρούλης, Δημήτρης Ζήσης, Θωμάς Λαγινάς, Λάμπρος Γεωργιάδης, Γιώργος Παπακωστούλης, Χρήστος Αρδίζογλου, Νίκος Σεβαστόπουλος, Κώστας Μασουρίδης (Τεχνική ηγεσία: Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Χρήστος Αντωνόπουλος, Κώστας Μάρκου).

 

 

Έκθεση εικόνων