Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013 20:49

Στην Πρέβεζα το 17ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελλάδας – Εξωτερικού (pics)

Μία αξιόλογη διοργάνωση θα φιλοξενηθεί το επόμενο καλοκαίρι στην πόλη της Πρέβεζας. Πρόκειται για το 17ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελλάδας – Εξωτερικού, στο οποίο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο.

Η ιδέα «γεννήθηκε» πριν από λίγες ημέρες στο 16ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα

Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελλάδας – Εξωτερικού «Ακριτίδεια 2013», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων και διεξήχθη από 26 ως 30 Ιουνίου 2013 στο Δήμο Τρικκαίων του Νομού Τρικάλων. Εκεί συμμετείχε και ο Σύλλογος της Πρέβεζας.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει χρηματικό ποσό ως παράβολο συμμετοχής, ώστε οι εκπαιδευτικοί να πληρώσουν για τα έξοδά τους.

5-ceb1cebdcf84ceb9ceb3cf81ceb1cf86ceae29

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι 20 και πλέον ομάδες και πάνω από 300 δάσκαλοι (ίσως μαζί και με τις οικογένειές τους), θα καταλύσουν στην Πρέβεζα για αρκετές ημέρες και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διοργάνωση των Τρικάλων, πέρα από τους αγώνες ποδοσφαίρου, οι διοργανωτές ξενάγησαν τους εκπαιδευτικούς στα Μετέωρα, ενώ είχαν ετοιμάσει και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

 

 

Έκθεση εικόνων