Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 05:53

«Κληρώνει» για τερματοφύλακα και επιθετικό στον ΠΑΣ – Τα ονόματα των «στόχων» (photo)

Οι επαφές και οι συζητήσεις της διοίκησης του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, έπειτα από συνεννόηση με τον προπονητή Θωμά Βασιλειάδη, ώστε να «κλείσει» άμεσα το ρόστερ της ομάδας, συνεχίζονται.

Ήδη έχουν πέσει στο... τραπέζι για τη θέση του τερματοφύλακα (Λιάσκος, Πανούσης αποτελούν παρελθόν, «ερωτηματικό» παραμένει το τι θα πράξει ο Λάσκαρης), τα ονόματα των Βασίλη Μπαντή (γεννηθείς το 1985), ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Εθνικό Φιλιππιάδας και Νίκου Τρανουλίδη (1994), που φορούσε πέρυσι τη φανέλα του ΑΟ Καλαμιτσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr έχει προταθεί για «νούμερο 1» και ένα «δυνατό» όνομα για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής και της Πρέβεζας, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, θεωρείται δεδομένο πως θα συζητήσει η διοίκηση με το Νίκο Μπόμπορη, εν όψει της νέας σεζόν, ενώ έχει προταθεί και εξετάζεται και ο Βαγγέλης Καούνος. Ο έμπειρος επιθετικός (έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Άρτας, Κοζάνη, Ξάνθη, Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, Λάρισα) είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Θετική εξέλιξη ίσως υπάρξει και στην περίπτωση του Μάκη Δήμα. Ο έμπειρος χαφ δεν υπολογιζόταν από τη διοίκηση λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων, ωστόσο αυτές ξεπεράστηκαν και δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Δεν έχει συζητήσει ωστόσο με τη διοίκηση.

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων