Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 22:27

Με σύνθημά «σκληρή δουλειά» η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Ήταν 2 Ιουνίου, όταν στο «Αθανασία Τσουμελέκα» διοίκηση, παίκτες και οπαδοί είχαν γίνει ένα «κουβάρι» για να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Γ' Εθνική. Δύο μήνες και... κάτι πέρασαν και ο ΠΑΣ Πρέβεζα πάτησε και πάλι... γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με ένα μικρό... λίφτινγκ, όσον αφορά τα πρόσωπα.

Ο προπονητής Θωμάς Βασιλειάδης και ο βοηθός του Κυριάκος Παναγιωτίδης ανέλαβαν... δράση και σε αυτή την πρώτη προπόνηση είχαν υπό τις οδηγίες τους 20 παίκτες (ορισμένοι από αυτούς δοκιμάζονται). Στο γήπεδο βρέθηκαν οι... περσινοί: Πανούσης, Β. Μάρκος, Σιδέρης, Χαϊδάκης, Ν. Μάρκος, Μ. Δήμας, Δημουλιάς, Σκαμνέλος, Ντούσκος, Νίκου, Πετρόπουλος, Ντέτσικας και οι... νέοι: Λαζαρίδης, Χαϊτίδης, Γεωργαλής, Χρ. Δήμας, Μπάτσος, Ασωνίτης, Φάνης, Χουλιάρας.

Το ρόστερ της ομάδας βέβαια δεν έχει συμπληρωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές, εξηγώντας τους άξονες πάνω στους οποίους θέλει να δουλέψουν και τόνισε πως θα τους μοιραστεί και εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας τις επόμενες ημέρες, τον οποίο θέλει να τηρούν.

 

 

Θωμάς Βασιλειάδης: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοφαιριστές»

 IMG 0232

Ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Βασιλειάδης, μιλώντας στο www.atpreveza.gr, φανέρωσε την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του: «Έχω πει ότι ξεκινάμε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι τα νέα αυτά παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά. Το ίδιο κι εμείς. Με γνώμονα τη δουλειά, πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοφαιριστές. Έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους. Πιστεύω σε αυτούς και θεωρώ πως θα πάμε καλά...

Ξεκινάμε στο στάδιο της προσαρμογής. Θα ολοκληρώσουμε και κάποιες άλλες μεταγραφές και αφού κάνουμε το αερόβιο πρόγραμμα, θα μπούμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς για να δουλέψουμε και στην τακτική στο γήπεδο. Είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί μια πολύ δυνατή ομάδα. Εφόσον ολοκληρωθούν κάποιες μεταγραφές αυτή την εβδομάδα και επιστρέψουν και κάποια άλλα παιδιά που δεν ήταν στο ρόστερ τώρα, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Παράλληλα ρωτήθηκε και για τη στήριξη του κόσμου της Πρέβεζας στην ομάδα: «Αν έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και προσαρμοστούν τα νέα παιδιά πολύ γρήγορα, αφομοιώσουν το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα παραμονής. Το έδειξε ο κόσμος στο τελευταίο παιχνίδι ότι είναι δίπλα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα προσπάθεια και θα δείτε ότι και από θέμα οργάνωσης, επειδή υπήρχαν ελλείψεις στην ομάδα, θα οργανωθεί καλά. Θα το καταλάβει ο κόσμος και αξίζει η στήριξη στην ομάδα».

 

 

Μιχάλης Ντέτσικας: «Υπομονή και όλα θα πάνε καλά»

 IMG 0225

 

Ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΣ Πρέβεζα την περασμένη σεζόν, ο Μιχάλης Ντέτσικας, ανέφερε για τη νέα σεζόν: «Είμαστε στην ομάδα ξανά γιατί πιστεύουμε σε μια καινούρια αρχή στη νέα Γ' Εθνική. Όλα πιστεύουμε θα πάνε καλά. Να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα. Όλοι έχουμε στόχο να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσει. Γιατί ο ΠΑΣ Πρέβεζα πρέπει να είναι στη Γ΄Εθνική και σε κάποιες καλές θέσεις.

Ο βασικός κορμός αν εξαιρέσουμε κάποια παιδιά που έφυγαν, έχει μείνει, ενώ έχουν γίνει κάποιες καλές προσθήκες. Χρειάζεται χρόνος για να δέσει το παλιό και το νέο υλικό και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, σύμφωνα με την αξία των παικτών, αλλά και του προπονητή, ο οποίος είναι πολύ αξιόλογος».

Απηύθυνε επίσης κάλεσμα στους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα: «Αυτό που ζήσαμε στα μπαράζ, εμείς που ήμασταν και πιο παλιά στην ομάδα ήταν απερίγραπτο. Θα ήθελα να πω στον κόσμο να έχει υπομονή. Μέχρι να δέσει η ομάδα, θα είναι δύσκολο. Να έχει υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Απλά να είναι κοντά στην ομάδα. Όπως ήταν ο 12ος παίκτης μας στους αγώνες μπαράζ που ήταν και οι πιο κρίσιμοι».

 

 

Στέφανος Λαζαρίδης: «Σκληρή δουλειά - Τίποτα δε σου χαρίζεται στο ποδόσφαιρο»

 IMG 0230

Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Στέφανος Λαζαρίδης, τόνισε πως πιστεύει στη σκληρή δουλειά: «Να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, που μου έκανε την τιμή να έρθω και να αγωνιστώ σε αυτό το σωματείο. Οι απαιτήσεις στον ΠΑΣ Πρέβεζα είναι ψηλά, ο κόσμος είναι απαιτητικός. Όλοι έχουν διάθεση και μεράκι να δουλέψουν σκληρά. Η νέα Γ' Εθνική δεν θα είναι εύκολη κατηγορία, όπως είχαμε συνηθίσει τη Δ' Εθνική. Θα είναι ομάδες από Κοζάνη, Θεσσαλονίκη. Όπως καταλαβαίνετε το επίπεδο ανεβαίνει. Θα ήθελα να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες και τους στόχους της».

Έδειξε ακόμη ότι γνωρίζει αρκετούς από τους νέους του συμπαίκτες: «Με τα περισσότερα παιδιά είχα την τύχη να συνεργαστώ στη Φιλιππιάδα και τα Γιάννενα, στην Αναγέννηση Άρτας, όπως είναι ο Μάρκος, όπως είναι ο Δημουλιάς. Πρόκειται για πολύ καλό παίκτη που τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Όπως είναι ακόμη ο Χρήστος Δήμας...

Όλα αυτά τα παιδιά διαθέτουν ταλέντο και ποιότητα. Όσον αφορά την παραμονή, πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά – το τονίζω αυτό γιατί τίποτα δε σου χαρίζεται στο ποδόσφαιρο - θα την πετύχουμε. Κι από 'κει με μια καλή πορεία και την τύχη με το μέρος μας, ελπίζουμε να πορευτούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

 

 


Έκθεση εικόνων