Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 21:05

Διαφορά κατηγορίας... - ΠΑΣ Πρέβεζα vs Κέρκυρα 0-5 (pics+vid)

Ήττα με το «βαρύ» σκορ 5-0, έφερε το πρώτο φιλικό τεστ του ΠΑΣ Πρέβεζα, με αντίπαλο την Κέρκυρα, στο «Αθανασία Τσουμελέκα». Το σκορ έχει μικρή σημασία, καθώς σε αυτή τη χρονική περίοδο, στόχος για την ομάδα της Πρέβεζας είναι να βγουν αγωνιστικά συμπεράσματα και να προσαρμοστούν οι παίκτες με τα όσα ζητά μέσα στο γήπεδο ο Θωμάς Βασιλειάδης.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά χαρακτηριστικά ως ομάδα, ήταν σαφώς πιο έτοιμοι αγωνιστικά και μια «ταχύτητα» πάνω, από τους «κιτρινόμαυρους», με ποδοσφαιριστές έμπειρους και με παραστάσεις από τη Super League και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Στοχεύουν μάλιστα στην επιστροφή τους στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Βασιλειάδη, είναι ακόμη ανέτοιμοι αγωνιστικά, αφού βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας και χρειάζονται δουλειά για να βελτιωθούν και να φτάσουν σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο, ειδικά απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, όπως είναι η Κέρκυρα. Σε συνδυασμό με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας σε κάποιες θέσεις, ο ΠΑΣ Πρέβεζα αναμένεται να έχει καλύτερη αγωνιστική εικόνα στα επόμενα φιλικά ματς.

IMG 1084

Η Κέρκυρα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και κίνηση στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε την εστία του Πανούση σε δύο περιπτώσεις (6',14'), με τον Ζορμπά να σουτάρει δυνατά και τη μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά δίπλα από τα δοκάρια του Πανούση. Το 0-1 έγινε με εντυπωσιακό τρόπο στο 19', με πλασέ του Μπαλντοβαλίεφ στην κίνηση, ο οποίος έξω από τη μεγάλη περιοχή «νίκησε» τον Πανούση.

 MG_1187

Στο 24' ο Κουλούρης με ατομική ενέργεια και άψογο σε εκτέλεση πλασέ διαμόρφωσε το 0-2, ενώ το τρίτο γκολ της Κέρκυρας σημειώθηκε με εκτέλεση πέναλτι. Ο Μάνου ανέτρεψε τον Κρητικό και ο Σουάνης από την άσπρη βούλα σκόραρε. Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση για τον ΠΑΣ Πρέβεζα καταγράφηκε στο 43', όταν ο Λαζαρίδης πραγματοποίησε σπριντ από τη δεξιά πλευρά, γύρισε τη μπάλα στο Χαϊδάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να τη στρέψει προς την εστία του Βρονταρά.

Άστοχος ήταν και ο Γούεσλι στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν πέρασε τον Πανούση, αλλά σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

 MG_1166

Στο 54' ο Μπόμπορης, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκίνη, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Κερκυραίων απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού του ΠΑΣ. Στο 66' οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι, όταν ο Καραγιαννίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ακολούθησε σύγχυση μέσα στην περιοχή της Πρέβεζας, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Χανδρινός και με πλασέ «έγραψε» το 4-0.

Το τελικό 5-0 πραγματοποιήθηκε στο 75', όταν ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΣ και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαμολαδά.

 IMG 1241

Ο Φουτσίνι και οι δοκιμές

 

Στις εξέδρες του «Αθανασία Τσουμελέκα» βρέθηκε και ο παλιός άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Καμερούν Αρμάντο Φουτσίνι, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα. Στο ματς με την Κέρκυρα ο Θωμάς Βασιλειάδης δοκίμασε τους N' Diaye Issa (καταγωγή από τη Σενεγάλη, 25 ετών, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την επίθεση) και Manu Asubonteng (καταγωγή από τη Γκάνα, 21 ετών, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας). Ο τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα θα αποφασίσει για το αν έχουν μέλλον στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.

 MG_1098

 

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Φραγκούλης-Μπάκος

 

ΠΑΣ Πρέβεζα (Θωμάς Βασιλειάδης): Πανούσης, Νίκου, Μπάτσος, Μάρκος Β., Μάνου, Λαζαρίδης, Σκαμνέλος, Δημουλιάς, Χαϊδάκης, Σιδέρης, Ίσσα.

Έπαιξαν και οι: Σαμολαδάς, Μπόμπορης, Δήμας Χρ., Μάρκος Ν., Ζήσης, Χουλιάρας, Κίστης, Ντούσκος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Παππάς, Μεντής, Γκόμεζ, Αρμένης, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Ζορμπάς, Σουάνης, Κουλούρης, Μπαλντοβαλίεφ.

Έπαιξαν και οι: Γκίνης, Ελληνίδης, Βλάχος, Κουτσόπουλος, Γυφτοκώστας, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Γουέσλι, Καραδημητρός, Καραγιαννίδης, Χανδρινός.

 

*Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα ευχαριστεί το εργαστήριο μπουγάτσας Donald για την ευγενική του χορηγία στο συγκεκριμένο φιλικό ματς

 

 




Έκθεση εικόνων