Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 21:33

Θέλει δουλειά και ηρεμία ο ΠΑΣ Πρέβεζα... (photo)

Το δεύτερο φιλικό αγώνα του, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, έδωσε ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο «Αθανασία Τσουμελέκα», στον οποίο επικράτησε με σκορ 1-0 του Θριάμβου Λούρου.

Οι παίκτες του Θωμά Βασιλειάδη δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, δεν έβγαλαν στο γήπεδο πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση και γενικώς έδειξαν πως θέλουν ακόμη πολλή δουλειά και μεταγραφική ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις για να φτάσουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο, στα νέα δεδομένα της Γ' Εθνικής.

Στον αντίποδα, ο Θρίαμβος Λούρου του Κώστα Αμάραντου, έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστική του παρουσία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι την εστία του Κότση, σε δύο περιπτώσεις, στο 14' και το 21'. Στην πρώτη φάση ο Λαζαρίδης πλάσαρε άουτ και ίδια ήταν και η κατάληξη στο πλασέ του Χαϊδάκη, το οποίο πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Λούρου.

 MG_1319

Το σουτ του Μπόμπορη στο 36' μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Κότσης, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Ζάκκας και ο Καρασαβίδης συνδυάστηκαν και το πλασέ του πρώτου απέκρουσε ο Πανούσης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό γυριστό του Κάτσανου μέσα από την περιοχή απείλησε και πάλι την εστία του Πανούση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη αξιοσημείωτη φάση άνηκε στον ΠΑΣ, όταν ο Μπόμπορης στο 47' δεν βρήκε καλά τη μπάλα για να πλασάρει εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής τον Κότση (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Λούρου).

 MG_1291

Στο επόμενο 15λεπτο ο Θρίαμβος Λούρου, είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 49' με τον Τζούλιο (τετ-α-τετ με τον Πανούση, απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ), στην αμέσως επόμενη φάση (ο Μάρκος έβαλε την κόντρα στο σουτ του Γκίνη), ενώ έχασε μοναδική ευκαιρία στο 59', όταν ο Ζάκκας «σέρβιρε» με σέντρα στον Καρασαβίδη, η κεφαλιά του οποίου άφησε «άγαλμα» τον Πανούση, αλλά έφυγε χιλιοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων».
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 63' όταν ο Μάκης Δήμας πάσαρε στον Νίκου, ο οποίος με διπλή προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα. Στο 90' ο Βασίλης Μάρκος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Λούρου.

 

Δαιτητής: Μασούρας

Βοηθοί: Σφονδύλη-Παναγιώτου

 

ΠΑΣ Πρέβεζα (Θωμάς Βασιλειάδης): Πανούσης, Χρ. Δήμας, Μ. Δήμας, Β. Μάρκος, Μπάτσος, Νίκου, Λαζαρίδης, Δημουλιάς, Χαϊδάκης, Μπόμπορης, Σιδέρης.

Έπαιξαν και οι: Σκαμνέλος, Ν. Μάρκος, Χουλιάρας, Γεωργουσόπουλος, Ντούσκος, Σαμολαδάς, Κίστης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Κώστας Αμάραντος): Κότσης, Σάκκος, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Λέτσος, Κάτσανος, Σίσκας, Ζάκκας, Καρασαβίδης, Χισένι, Γκίνη.

Συμμετείχαν και οι: Καραβασιλείου, Λώλης, Τάγγας, Ζάχος, Κοκκίνης.

 

  MG_1317

*Αρκετή... γκρίνια εντός αγωνιστικού χώρου για τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Ο Μπόμπορης τη στιγμή της αλλαγής του έφυγε εκνευρισμένος προς τα αποδυτήρια, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Χαϊδάκης σχολιάζοντας... διάφορα. Ο Σιδέρης το επανέλαβε, αλλά προηγουμένως είχε πάρει άδεια από τον προπονητή του. Πολλά τα σχόλια και τα... νευράκια και εντός τους αγωνιστικού χώρου.

Όλα αυτά βέβαια λίγη σημασία έχουν. Όπως έγινε ξεκάθαρο και την περασμένη σεζόν, όταν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές «ζυγίσουν» τα πράγματα, αποφασίσουν να παλέψουν και να δώσουν το 100%, όλα τα υπόλοιπα πάνε στην άκρη... Οι αγώνες μπαράζ, που οδήγησαν στην άνοδο ήταν μεγάλος οδηγός...

Όπως είναι δεδομένο πως ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τους «απ' έξω» τι πρέπει να γίνει και τι πρέπει να διορθωθεί, ώστε να υπάρξει ηρεμία. Μια ομάδα εξάλλου ποτέ δε την κρίνεις αγωνιστικά από το δεύτερο φιλικό ματς, γιατί μπορεί και να σε... διαψεύσει!

 

 

 

Έκθεση εικόνων