Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 09:50

«Φιλική» νίκη για τον ΠΑΣ κόντρα στην Αναγέννηση (photo)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα αναδείχθηκε νικητής στη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας στο «Αθανασία Τσουμελέκα», επικρατώντας με σκορ 2-1. Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν μέσα στο γήπεδο κάποια από τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις, αλλά έδειξαν πως πρέπει να δουλέψουν κι άλλο στο χρονικό διάστημα που μένει, για να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και του ματς Κυπέλλου της Γ' Εθνικής στις 15 του μηνός.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Νικολάου με μακρινά σουτ στο πρώτο 20λεπτο. Στο 5' ο Δημουλιάς και στο 20' ο Σιδέρης, είδαν τη μπάλα να φεύγει λίγα εκατοστά δίπλα από τα δοκάρια. Ο ΠΑΣ διατήρησε μια σχετική πρωτοβουλία και άνοιξε το σκορ στο 27', όταν ο Μάκης Δήμας πέρασε την κάθετη πάσα στον Λαζαρίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή και με δεξί σουτ «έγραψε» το 1-0.

 MG_2224

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Αναγέννηση ισοφάρισε με δυνατό συρτό σουτ του Βερλέκη έξω από την περιοχή, στο οποίο ο Ίσμαελ ακούμπησε τη μπάλα, που όμως κατέληξε στα δίχτυα.

Ο ρυθμός έπεσε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να φτάνει κοντά σε ένα τέρμα στο 69'. Ο Τζος πέρασε εξαιρετική πάσα στον Χουλιάρα, ο οποίος με δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Νικολάου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ωστόσο το γκολ της «φιλικής» νίκης στο 78', όταν ο Καταπόδης πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 2-1.

 

  MG_2242

*Αρκετά απρόοπτα είχε το χθεσινό ματς. Αρχικά υπήρξε ένα πρόβλημα με τον ιματισμό του ΠΑΣ Πρέβεζα, κάτι που όπως τόνισε ο Θωμάς Βασιλειάδης προκάλεσε κάποιον εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια υπήρξε ασυνεννοησία με τους διαιτητές του ματς και καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα. Τελικώς «σφύριξε» ο Μασούρας, με βοηθούς του δύο «επιστρατευμένους» από την εξέδρα για να γίνει τελικά το φιλικό παιχνίδι.

Τέτοια ζητήματα οργάνωσης, εν όψει και της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πρέπει να ρυθμιστούν.

Αρκετά ήταν και τα νεύρα μέσα στο παιχνίδι, παρά το φιλικό χαρακτήρα της αναμέτρησης. Ο διαιτητής κάλεσε τους δύο πάγκους να κάνουν αλλαγή τους Μ. Δήμα και Σταμούλη, γιατί αντάλλαξαν αρκετά «γαλλικά».

 

 

Διαιτητής: Μασούρας

 

ΠΑΣ Πρέβεζα (Θωμάς Βασιλειάδης): Ίσμαελ, Μάρκος Β., Δήμας Χρ., Δήμας Μ., Μπάτσος, Δημουλιάς, Νίκου, Σιδέρης, Λαζαρίδης, Τζος, Καταπόδης.

Έπαιξαν και οι: Χουλιάρας, Ντέτσικας, Μάρκος Ν., Σκαμνέλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπαλάφας): Νικολάου, Χριστογιάννης, Παπανίκου, Τρομπούκης, Βασιλάκης, Λέντζος, Γούλας, Νικοπολίδης, Βερλέκης, Σταμούλης, Παπακίτσιος.

Συμμετείχαν και οι: Τριαντάφυλλος Ν., Τριαντάφυλλος Σ., Ζήσης, Γκαρτζονίκας, Γαλάνης, Τάσσος, Μπέτσας.

 

 

Έκθεση εικόνων