Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 23:43

«Βγάζει μάτια» με... σύμμαχο την τύχη – Οικονόμος Τσαριτσάνης vs Κεραυνός Θεσπρωτικού 0-1 (photo)

Η τύχη ευνοεί τους ικανούς και ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, πέτυχε το δεύτερο «διπλό» του στη Γ' Εθνική, επικρατώντας με σκορ 1-0 στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αγωνίζονταν με παίκτη περισσότερο για 50' λεπτά (αποβλήθηκε στο 40' ο Μπουρδούβαλης), έχασαν πέναλτι (η εκτέλεση του Γκουντρουμπή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντούκα στο 40', έπειτα και από απόκρουση του Ντούκα) και οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στο 73'. Ο Γιώργος Κολιός με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού «βγάζει μάτια» στη Γ' Εθνική και αποδεικνύει πως η δουλειά ετών και η σοβαρότητα, μπορούν να φέρουν και τα αποτελέσματα.

 

 

Διαιτητής: Μαλλιώρας (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Τίκας Δ.-Βογιατζής (Καρδίτσας)

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας (76' Ματούλας), Πρικάκης, Κολιός Ε., Κουμπούρας, Κουρδής, Τόλιος (63' Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας (63' Καραγκούνης), Χάμος, Γκουντρουμπής.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Φίντζος): Ντούκα, Μακρής, Κωστακιώτης (78' Ντούσκας), Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Γατσέλος, Νικολάου (71΄ Κολιός Π.), Φαρμάκης, Λάππας, Φέκας (56' Κολιός Γ.), Σιδηρόπουλος.

 

Έκθεση εικόνων